جانشین سپاه فتح استان در این نشست با بیان اینکه در مجموع فضای عمومی استان کنگره شهدایی نیست از فرمانداران، بخشداران و شهرداران خواست فضای عمومی شهرستانها را به سمت و سوی کنگره شهدا پیش ببرند.
سردار مثنوی افزود: از زمان بندی خیلی عقب هستیم و انتظار داریم در بحث بودجه ریزی و نصب نمادها شهرستانها سریعتر اقدام کنند.
روستا معاون عمرانی استاندار هم با بیان اینکه برای زیباسازی و نصب المانهای شهدا برای استقبال از اجلاسیهها در استان ۳۶ میلیارد تومان هزینه نیاز است گفت: باید زمان بندی نصب نمادها و تابلوهای تبلیغاتی مشخص باشد.
مسئول برگزاری کنگره شهدای استان هم هماهنگ بودن کمیتههای شهرستانی با مرکز استان را ضروری است و گفت: تمام مکاتبات باید با سربرگ و آرم کنگره انجام شود.
سرهنگ نجاتی افزود: همه تابلوهای شهدا در کاشان در حال آماده هستند که به صورت مجزا هر شهرستان باید کار نصب آنها را انجام دهد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ برنامه تاکنون در این زمینه تهیه شده است، گفت: بیشتر برنامه در حال برگزاری است.
درخشان ادامه داد: یک فیلم سینمایی در حال ساخت داریم که با همکاری بنیاد شهید و سپاه پاسداران تولید میشود.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان نیز با بیان اینکه۴ فیلم مستند در حال ساخت داریم گفت: اسناد مکتوب و وصیت نامههای شهدا نیزجمع آوری شده است.
پارسیان نژاد با اشاره به اینکه تاکنون هزار و ۶۰۰ مصاحبه شفاهی با رزمندگان انجام شده است ادامه داد: امسال نیز ۶۰۰ مصاحبه در دست برنامه داریم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار هم گفت: در دومین اجلاسیه شهدای استان باید پیام شهدا به دلها رسانده شود.
سید جواد هاشمی مهر افزود: استفاده از ظرفیت مردم برای برگزاری اجلاسیهها میتواند کمک کار ما مسئولان باشد.
دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد سال آینده برگزار میشود.