کار تحصیل داوطلبان شبههدار به جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشیده شد تا تصمیم نهایی در این خصوص گرفته شود. بر اساس تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیدگی در این باره به هیئت های عالی رسیدگی و تجدید نظر دو وزارتخانه بهداشت و علوم سپرده شده است.
حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه٬ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در جلسه دو موضوع مهم در یک فضای علمی و کارشناسی مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت و دستور اول اختصاص به رسیدگی موضوع داوطلبانی که مشکوک به تقلّب در کنکور بودند٬ داشت. تأکید میشود هیچ دانشجویی که تقلب او محرز شده٬ در رسیدگیهای دیوان عدالت اداری به دانشگاه بازگشت نداشته است.
او گفت: موضوع محل بحث٬ پیرامون دانشجویانی بوده که مشکوک به تقلب در آزمون کنکور بوده اند و مقرر شد که تصمیمهای اتخاذ شده در دیوان عدالت اداری در هیئتهای عالی رسیدگی و تجدید نظر وزارتخانههای علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شود و با یک توافق بین این هیئتهای عالی تجدید نظر و دیوان عدالت اداری جمعبندی نهایی انجام و ابلاغ شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: واگذاری بررسی وضعیت افراد مشکوک به تقلب در کنکور به هیئت عالی تجدیدنظر وزارتخانههای علوم و بهداشت داده شده است.
در همین راستا علی شمسی پور٬ سخنگوی وزارت علوم گفت: وزیر علوم استعفای پورعباس به عنوان رئیس سازمان سنجش را نپذیرفته و وی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور است.
وی ادامه داد: با همکاری و هماهنگی قوه های قضائیه، مجریه و مقننه هیچ متقلبی وارد دانشگاه نخواهد شد.
سخنگوی وزارت علوم گفت: برخی اوقات صحت سنجی برای داوطلبان شبهه دار احتمالی انجام می شود که بعد از انجام این کار متوجه می شویم که تقلبی انجام نشده است.
در این خصوص ابوالفضل باقری٬ معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص داوطلبان شبهه دار آزمون سراسری، گفت: اسامی داوطلبان شبهه دار را به ما اعلام نکرده اند.
وی ادامه داد: داوطلبان شبهه دار در ابتدا با بررسی موضوع توسط سازمان سنجش به وزارت بهداشت معرفی خواهند شد. تا به این لحظه چیزی در این زمینه به ما گفته نشده و سنجش لیستی از این داوطلبان به وزارت بهداشت اعلام نکرده است.
محمد رئیس زاده٬ رئیس سازمان نظام پزشکی هم در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما معتقدیم افرادی که تقلب کرده اند٬ نمیتوانند عهده دار سلامت مردم شوند.
وی بیان کرد: افراد توانمند در زمینههای مختلف باید وارد جامعه پزشکی شوند و در این موضوع به خصوص که سلامت افراد در میان است٬ نمیتوان ساده انگاری کرد.
او گفت: سازمان نظام پزشکی معتقد است که هر دانشجویی اعم از ایرانی یا خارجی برای تحصیل در حوزه پزشکی باید آموزشهای باکیفیت ببیند؛ زیرا با جان بیماران سر و کار خواهد داشت و برای ما فرقی بین بیماران داخلی و خارجی وجود ندارد.