امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس رگولاتوری با حضور در استودیو مخابرات ایران گفت: پیشرفت امسال نمایشگاه بسیار ملموس است به طوری که حضور شرکتهای خصوصی و دانش بنیان بخشهای دیگر تمرکز خود را برای عرضه دستاوردهای خود گذاشته اند.
وی تصریح کرد: حضور گسترده شرکتها در حوزه فناوریهای نوین ارتباط نیز بسیار مشهود است. در حوزه توسعه زیرساخت فیبرنوری نیز با توجه به رشد قابل توجه شرکت و تولیدکنندگان با تجهیزات روز دنیا پا به این عرصه گذاشته اند تا نیازها را در این خصوص نیازها برآورده کنند.
لاجوردی گفت: در حوزه فیبرنوری و IOT و همچنین در حوزه نسل پنجم هم اپراتورهای سیار قدرت و برنامه ریزی کردند و مشاهده خواهیم کرد تا پایان سال ۱۴۰۳ ، ۱۵ درصد جمعیت شهری تحت پوشش 5G قرار بگیرد که شواهد در نمایشگاه مشهود است.
او تصریح کرد: شرکتها به خوبی دربحث هوشمندسازی و IOT اقدام کردند و عملا از لایه زیرساخت به خدمات و سرویس رسیده ایم.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه افزایش تعرفه اینترنت بدون افزایش سرعت و کیفیت امکان پذیر نیست، تاکید کرد: قرار نیست تعرفهای را تغییر بدهیم و اپراتور هیچ تغییری در زیرساخت و کیفیت شبکه نداشته باشد.
او ادامه داد: ما امکان و اختیارش را برای تغییر تعرفه داریم، اما هرگونه تغییر تعرفهای مشروط بر این است که بدانیم اپراتور این افزایش درآمد را چگونه قرار است هزینه کند؛ بنابراین از اپراتورها برنامه توسعهای خواسته ایم و شاخصهای ارتقای کیفیت شبکه را به آنها اعلام کردیم.
در ادامه مهدی روحان نژاد معاون نظارت راهبردی و توسعه بازار گفت: توانستیم یکسری زیرساختهای اقتصادی به نحوی برنامه ریزی کنیم تا برای اپراتورها جذابیت سرمایه گذاری داشته باشد.
همچنین مجید سلطانی مدیرعامل مخابرات ایران در این نشست به نهضت جهانی اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت: در همین راستا تفاهم نامههای خوبی را با استانها و شرکتهای دانش بنیان امضا کردهایم.
وی در پایان گفت: با سیاستگذاری دلسوزانه و انقلابی در مجموعه وزارت ارتباطات در عرصه فناوری شاهد پیشرفت و توسعه هستیم و امیدواریم مخابرات رسالت خود را در این عرصه به خوبی ایفا کرده است.