ابوالفضل احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد گفت: طبق آزمایشات انجام شده توسط مرکز بهداشت زاهدان، تعداد محدودی از نانوایی های سنتی شهر زاهدان از جوهر قند در نان به طور غیرقانونی برای سفید کردن و ترد کردن نان استفاده می کنند
وی ادامه داد: جوهر قند برای سلامت انسان مضر و استفاده از آن غیرقانونی است، این ماده باعث می شود نان زودتر پخته شود و ظاهری سفید داشته باشد
وی افزود: در سطح استان سیستان و بلوچستان آزمایش جوهر قند توسط دانشگاه های علوم پزشکی انجام می شود، دانشگاه موظف است این آزمایش را در آزمایشگاه های مجهز و پیشرفته که از روش های معتبر آزمایشگاهی برای جوهر قند استفاده می کند انجام دهد
حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کمیته صیانت از سلامت نقش مهمی در حفاظت از حقوق و سلامت مردم در حوزه سلامت و امنیت غذایی بر عهده دارد
وی ادامه داد: با توجه به حضور دستگاه های اثرگذار در حوزه بهداشت و درمان در این کمیته، شاهد حل بسیاری از معضلات و مشکلات و تدوین و تصویب شیوه نامه های اجرایی در حوزه سلامت و امنیت غذایی استان بوده ایم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: امیدواریم بتوانیم در این کمیته با همکاری دستگاه های مرتبط قدم های بزرگتری جهت بهبود سلامت در سطح استان برداریم