موسوی رییس دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی گفت: اشتیاقی که دانشجویان، محققین و تشکلهای مردم نهاد حوزههای منابع طبیعی و محیط زیست برای زنده نگه داشتن نام و یاد استاد ساعی از خود نشان میدهند، نشانگر جایگاه ارزشمند وی در نزد ایرانیان است.
وی گفت: مرحوم ساعی در عمر کوتاهش کارهای ارزشمندی را برای سرزمین مادری اش ایران کرده است که ثمرات آن به جای مانده است.
موسوی افزود: استاد کریم ساعی موسس رشته جنگلداری در ایران، پایهگذار سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری ایران و بانی ساخت بوستان ساعی و کاشت درختان خیابان ولیعصر بود.
او نخستین کسی بود که برای جنگلکاری و توسعه فضای سبز تهران نقش مثبتی ایفا کرد.
مرحوم دکتر کریم ساعی در سال ۱۲۸۹ خورشیدی در مشهد به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در زادگاهش به پایان رساند و وارد مدرسه عالی فلاحت دانشگاه تهران، واقع در کرج شد و در سال ۱۳۱۰ خورشیدی با درجه مهندسی فارغ التحصیل شد.
در فاصله سالهای ۱۳۰۷ تا ۱۳۱۳ که دانش آموختگان ایرانی به خارج کشور اعزام میشدند، کریم ساعی نیز برای مدت دو سال به مونپلیه در انستیتو اگرونومیک فرانسه رفت و با درجه ممتاز فارغ التحصیل شد.
به دلیل موفقیتهای پی در پی در همان سالهای تحصیل در فرانسه مجله روودوبوآ (به فرانسوی: Revue de bois) با چاپ عکس و زندگینامه اش، او را یکی از نوابغ و نوادر علمی معرفی کرد.
پس از آن ساعی به آمریکا اعزام شد و در سال ۱۳۱۶ فوق لیسانس خود در رشته آمار جنگل از دانشگاه برکلی کالیفرنیا گرفت.
پس از بازگشت به ایران در همان سال به خدمت اداره کل کشاورزی درآمد و نخستین تشکیلات جنگلبانی ایران را در واحدی به نام دایره جنگل در اداره کل فلاحت تاسیس کرد.
او در سال ۱۳۱۷ ریاست دایره جنگل را به عهده گرفت و پس از آن موفق شد اداره جنگلبانی را در سال ۱۳۱۹ خورشیدی بنیان گذارد.
در سال ۱۳۲۱ خورشیدی به پیشنهاد او دانشکده کشاورزی کرج، رشته جنگل را بنیان گذاشت و خود او به عنوان مدرس مشغول به تدریس این رشته در دانشگاه تهران شد. از سال ۱۳۲۴ پس از انتقال دانشکده کشاورزی از فلاحت به دانشگاه تهران، رشته جنگل توسعه بیشتری پیدا کرد.
سرانجام در روز پنج شنبه چهارم دی ۱۳۳۱ خورشیدی کریم ساعی در راه بازگشت از یک ماموریت پژوهشی از شیراز به تهران بر اثر سقوط هواپیمای مسافربری شرکت هواپیمایی ایران نزدیک فرودگاه مهرآباد جان خود را از دست داد.