شهریار افندی زاده معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: طبق تبصره ص بند ۷ قانون بودجه باید ۵ هزار دستگاه اتوبوس با حداکثر ۵ سال کارکرد وارد چرخه توسعه ناوگان کشور شود و تلاش زیادی صورت گرفت تا این فرآیند محقق شود. در این راستا جلساتی با وزارت صمت برگزار شد و علاوه بر بحث آیین نامه اجرایی واردات با هیئت وزیران با وزرات صمت وبانک مرکزی و بسیاری از سازمانها هم جلساتی در این حوزه برگزار شد.
وی ادامه داد: تلاش شد با هماهنگی صورت گرفته در وزارت راه وشهرسازی این موضوع در دستور کار قرار گیرد و با توجه به آنکه اتوبوس یکی از وسایل نقلیه تاثیر گذار در بخش حمل و نقل است و طی سالهای گذشته تعداد اتوبوسهای ما کاهش یافته و برخی ازآنها هم با بالارفتن سن امکان طی مسیر در مسافتهای طولانی را ندارد بنابراین امکان واردات را فراهم کردیم.
افندی زاده افزود: امیدواریم با کمک سرمایه گذاران و با همکاری با بانکها و سازمان راهداری بتوانیم نوسازی ناوگان حمل ونقل برون شهری را داشته باشیم.
معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد: با هماهنگی صورت گرفته با وزارت صمت تعدادی اتوبوس امسال وارد ناوگان میشوند . از طریق سازمان راهداری با ۱۳ کارخانه و شرکت داخلی تفاهم نامه برای تامین اتوبوس، مینی بوس، میدل باس منعقد کرده ایم تا در کنار بحث واردات تولید داخل را هم تقویت کنیم.
او بیان کرد: تمامی شرکت های حمل ونقلی در صورت داشتن کارت بازرگانی میتوانند اقدام به واردات اتوبوس کنند و طبیعتا شرکتهای حمل ونقلی، باکنسرسیوم و شرکتهای حمل و نقلی در ارتباط هستند و در این زمینه انحصاری دیده نشده است.