معاون دادگستری کرمان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳ هزار و ۱۰۷مورد ملاقات اطفال با والدین در مراکز مهر خانواده استان کرمان انجام شده است.

سید مهدی قویدل معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ضمن اشاره به جایگاه خانواده بیان داشت: به منظور حمایت از حقوق کودکان، زنان و خانواده و پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی فرزندان طلاق، معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم اقدام به راه اندازی مراکزی تحت عنوان مرکز مهر خانواده کرده است که مرکزی برای ملاقات فرزندان طلاق می‌باشد.

وی افزود: مراکز مهر خانواده تاکنون درحوزه‌های قضایی کرمان، سیرجان، زرند، بم، جیرفت، رفسنجان و ریگان با اهدافی از جمله مدیریت فرآیند ملاقات با فرزندان پس از طلاق، ایجاد محیطی امن و آرام برای ملاقات والدین با فرزندان پس از طلاق، نظارت بر فرآیند ملاقات‌ها با هدف تامین و پیگیری بهترین منافع فرزندان طلاق ونقش آفرینی به مثابه مرجع تخصصی آموزش والدین پس از طلاق و... راه اندازی شده است.

این مقام قضایی همچنین درخصوص وظایف مرکز مهر خانواده تصریح کرد: آموزش و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان درمانی به خانواده‌ها اعم از والدین، کودک و حتی در مواردی برای بستگان، پیگیری هر گونه تغییر وضعیت کودک تا زمان اطمینان از تامین منافع عالی کودک در ملاقاتها، ارائه خدمات اعم از ایجاد بستر مناسب ملاقات در مرکز، آماده سازی والدین برای ملاقات فرزند در خانواده، انجام ارزیابی براساس دستور قضایی و... برقرار کرده است تا زمینه دریافت خدمات بیشتر و باکیفیت‌تر را فراهم آورد.

قویدل بیان داشت: اولین گام در فرآیند اقدام مراکز مهر خانواده بررسی دقیق محتویات دستور قضایی با در نظر گرفتن نوع فعالیت مشخص شده است.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در ادامه، به موضوع فرزند پروری مشترک و لزوم ارائه آموزش به والدین اشاره کرد و گفت: منظور از فرزند پروری مشترک، وضعیتی است که در آن والدین هردو خود را مسئول مراقبت و رشد فرزند خود می‌دانند و این مهم را با همکاری و ارتباط باهم در دستور کار قرار می‌دهند، این والدین در رابطه با موضوعات مرتبط با فرزندانشان کاملا باهم هماهنگ هستند و سعی می‌کنند یک برنامه والدگرایی مشترک که مبتنی بر توافق والدینی است، تنظیم کنند.

قویدل افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۳ هزارو ۱۰۷ مورد ملاقات اطفال با والدین، ۲۳مورد سازش والدین، ۱۲۷ مشاوره ازدواج مجدد و ۱۳۰۰ جلسه مشاوره به والدین و فرزندان ارائه و انجام شده است.

وی تصریح کرد: همچنین طی امسال ۶۸ پرونده ملاقات طفل برای حمایت از حقوق کودکان و پیشگیری از آسیب‌های روانی اجتماعی فرزندان طلاق به دادگاه‌های خانواده ارسال شده و تاکنون تعداد ۱۰ بازدید به صورت دوره‌ای از مراکز مهر خانواده کرمان و شهرستان‌ها صورت گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.