مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: ۲ واحد نانوایی لواش در استان به پخت نان کامل اقدام کرده اند که باید تعداد آن‌ها افزایش یابد.

کبری علیخانی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: طرح پخت نان کامل (نانی که از آرد کامل تهیه شود) با هدف افزایش سلامت خانواده‌ها و جلوگیری از بیماری برای نخستین مرتبه در این استان آغاز به کار کرد.

علیخانی افزود: هم اکنون ۲ واحد نانوایی لواش در استان قزوین به پخت نان کامل اقدام کرده اند که باید تعداد آن‌ها افزایش یافته و همچنین فرهنگسازی لازم در این زمینه نیز بین مردم توسعه یابد.

وی با بیان اینکه تهیه نان کامل به آرد کامل نیاز دارد، تصریح کرد: برای پخت نان کامل ابتدا لازم است که کارخانجات آرد در استان قزوین به تهیه آرد کامل اقدام کنند و آن را در اختیار نانوایان قرار دهند.

علیخانی ادامه داد: نان به عنوان قوت غالب جامعه باید دارای یکسری مولفه‌های مغذی باشد که متاسفانه از سال‌های گذشته تاکنون مورد غفلت واقع شد و پزشکان نیز به این نتیجه رسیده اند که افزایش برخی از بیماری‌ها در جامعه به خاطر فقدان همین ویتامین‌ها و مواد آلی و معدنی است.

این مسئول با بیان اینکه پخت و مصرف نان کامل یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم به شمار می‌رود، بیان کرد: مصرف نان کامل با هدف افزایش سلامت خانواده، جلوگیری از امراض و همچنین بیماری‌های گوارشی و ارتقای تندرستی در جامعه به طور جدی پیگیری می‌شود.

علیخانی خاطرنشان کرد: نان کامل علاوه بر خواص تغذیه‌ای خود درمانگر بوده و به درمان بیشتر بیماری‌ها کمک می‌کند که لازم است فواید آن از سوی رسانه‌ها برای مردم تبیین شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار