احمد محمدیزاده روز سهشنبه در آیین تجلیل از فناوران برتر و دستگاههای برتر حامی فناوری و نوآوری استان بوشهر اظهار کرد: یکی از ظرفیتهای مهم این استان تولید محصولات پتروشیمی است که با هدف جلوگیری از خام فروشی و ایجاد میلیاردها دلار ارزش افزوده باید نسبت به راه اندازی واحدهای پایین دستی صنایع پایین دستی این حوزه اقدام شود.
وی بیان کرد: استان بوشهر در بخشهای مختلف دارای ظرفیتهایی فراوان است که تکمیل زنجیره ارزش در تمامی این بخشها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
استاندار بوشهر تصریح کرد: تکمیل زنجیره ارزش در حوزه آبزیان پرورشی، خرما، انرژی هستهای و پتروشیمی در این استان به طور جدی دنبال میشود.
وی همچنین با اشاره به ضرورت پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان بیان کرد: امسال ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ به شرکتهای دانش بنیان و فناور استان بوشهر اختصاص یافته است.
محمدیزاده همچنین با تأکید بر توسعه زیرساختها در پارک علم و فناوری استان بوشهر به تقویت ارتباط شرکتهای دانشبنیان و فناور با واحدهای مصرفکننده تاکید کرد.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز گفت: در سال جاری ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار بهمنظور تأمین زیرساختها و زیرسازی معابر پارک علم و فناوری استان بوشهر اختصاص یافته است.
"رحمان دشتی" افزود: در این زمینه همچنین زیرساختهای مورد نیاز برای واگذاری زمین به واحدهای فناور تسریع و فرآیند واگذاری زمین با اولویت نخبگان در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: با هدف توسعه ظرفیت تولیدات دانش بنیان در استان واگذاری فضای استقرار به واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان در منطقه شیرینو عسلویه نیز اجرایی شده است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر تصریح کرد: بر اساس قانون جهش تولید دانشبنیان، دستگاههای اجرایی استان حداقل یک طرح همکاری در خصوص خرید محصول یا خدمت با شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور داشته باشند.
در این نشست از فناوران، شرکتهای دانشبنیان و دستگاههای برتر حامی فناوری و نوآوری استان بوشهر تجلیل شد.