مهرداد عظیمی رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: صلاحیت شغلی و حرفهای متقاضیان جذب و کار در سازمانهای اداری و استخدامی و زندانها و اقدامات تأمینی و تریبتی کشور، شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت صنعت، معدن و تجارت توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای تعیین میشود.
وی یکی از اهداف اصلی نظام آموزش فنی و حرفهای را تربیت نیروهای توانمندی برشمرد که با استفاده از مهارتهای کسب شده، بهطور موفقیتآمیزی در محیط کار با کارآیی بالا به انجام امور بپردازند.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، تعداد ۱۰۴ نفر از متقاضیان استخدام سازمانهای اداری و استخدامی و زندانها و اقدامات تأمینی و تریبتی کشور، شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت صنعت، معدن و تجارت در آزمونهای دانش نظری و عملی در مراکز شماره ۲ و شماره ۵ استان تهران در تاریخ ۲۷ لغایت ۲۸ آذرماه سالجاری، اخذ میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: نظام جامع مهارت و فناوری، شامل سه زیر نظام «آموزش مهارت و فناوری، صلاحیت حرفهای و شرایط احراز اشتغال» میباشد و مهارت فنی و صلاحیت حرفهای متقاضیان، توسط سازمان آموزش فنی و حرفهای مورد سنجش قرار میگیرد.
عظیمی با اشاره به ارائه ۳۰ درصد آموزشهای مهارتی بهصورت تئوری و ۷۰ درصد عملی، اذعان داشت: استخدام نیروی انسانی برای ورود به بنگاههای اداری و اقتصادی بر اساس آزمونهای ورودی و سنجشهای کنونی، مسیر صحیحی را طی نمیکند و این استخدامها پس از احراز شایستگی، توسط سازمان آموزش فنی و حرفهای ضروری است.
وی خاطرنشان ساخت: جامعه هدف سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، بسیار فراگیر و تمامی اقشار جامعه را در بر میگیرد و با آموزشهای کوتاه مدت و همچنین توسعه فرهنگ مهارت آموزی به جای مدرک گرایی و ارائه آموزشهای مهارتی منجر به اشتغال، سازمانی راهبردی برای کشور محسوب میشود.
وی افزود: جوانان تحصیل کرده زیادی در کشور وجود دارند که پس از فراغت از تحصیل به دلیل نداشتن مهارت، فرصتهای مناسب را برای اشتغال پیدا نکردهاند و بهترین و کوتاهترین راه، برای جذب بازارکار، کسب آموزشهای مهارتی میباشد که زمینه حضور نیروهای کارآمد، با انگیزه و جوان را در بازار کار فراهم میکند.