مردم استان سیستان و بلوچستان، اعم از شیعه و سنی در مراسم تشییع «سربازان وطن» در زاهدان شرکت کردند. علاوه بر پیام تسلیت مسئولان کشوری و لشکری و تأکید بر تعقیب و مجازات تروریستها، علمای اهل سنت نیز ضمن ابراز تأسف از حمله مسلحانه به مقر انتظامی شهرستان راسک، با خانواده و بازماندگان شهدای این حادثه اظهار همدردی کردند.
شهادت «محمدحسن براهویی» از مدافعان امنیت اهل سنت در این حمله تروریستی، روشنترین گواه برای رد ادعاهایی بود که از سوی حامیان «جیشالظلم» مطرح میشود؛ با این حال «بیبیسی» ترجیح داد یکبار دیگر با تلاش بیحاصل برای پوشاندن جوهره تروریستی این گروهک، ماهیت خود را آشکار کند!
رسانه تحت کنترل دربار بریتانیا صبح امروز در گزارشی تحت عنوان «جیشالعدل چیست و چه میخواهد؟» این گروهک را یک «گروه اسلامگرای مسلح مخالف دولت ایران» معرفی کرد و در طلیعه مطلبش، هدف حملات این گروهک را «نیروهای نظامی و امنیتی ایران» توصیف کرد و با این اوصاف به زعم خود کوشید روی اقدامات «جیشالظلم» که درکنار حمله به مرزبانان کشور، بارها مردم عادی را نیز به بهانههای مختلف به شهادت رسانده سرپوش بگذارد.
نکته قابل تأمل این است که بر اساس مشی ثابت «بیبیسی» حتی در گزارش یک تصادف عادی خودرو در نزدیکی مراکز امنیتی، انتظامی و سفارتخانههای کشورهای دیگر، موضوع احتمال تروریستی بودن رخداد در کنار انعکاس خبر فوق مطرح میشود، اما امروزچشم خود را بر روی حملهای که هم «مسلحانه» بود، هم علیه یک مرکز «انتظامی» بود و هم به شهادت ۱۱ نیروی پلیس که از «مردم» همین کشور بودند، منجر شد کاملا بست
«بیبیسی» در بخش دیگری از گزارشش پا را فراتر نهاده و تشکیل این گروه تروریستی را به اعدام عبدالمالک ریگی سرکرده گروه تروریستی جند الشیطان مرتبط کرد و گفت: «گروه جیش العدل، متشکل از شبه نظامیان سنی بلوچ، چند ماه پس از آن به وجود آمد که جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۹ عبدالمالک ریگی رهبر گروه جندالله را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت مسلحانه دستگیر و اعدام کرد»
بیشتربخوانید
این در حالی است که «جیشالظلم» مولود خلف «جندالشیطان» به سرگردگی عبدالمالک ریگی است که بمبگذاری در مسجدی در زاهدان و کشتار ۲۵ زن، کودک و مرد نمازگزار و بیگناه تنها یکی از اقدامات تروریستیاش بود. باقیمانده گروهک «جندالشیطان» ازجمله عبدالرئوف ریگی برادر عبدالمالک ریگی بعد از اعدام سرکردهشان نام گروهکشان را تغییر داده و «جیشالظلم» گذاشتند.
«بیبیسی» در ادامه گزارشش، انگشت اشارهاش را به سوی سیستان و بلوچستان گرفته و اینگونه القاء کرد که ناامنیهای این استان، محصول احساس بیعدالتی و «سختگیریهای امنیتی» است و به این سوال جواب نداد اگر هدف گروهک تروریستی «جیشالظلم» و پدرخواندهاش «جندالشیطان» و برادرخواندهاش «جیشالنصر» اعتراض به وضعیت ادعایی مردم سیستان و بلوچستان بود، چرا به مردم و نیروی انتظامی این استان اعم از شیعه و سنی در تاسوکی، سراوان، مساجد و حالا راسک حمله کردند؟!
این گزارش ۲ هزار کلمهای و مفصل، جنایات گروهک تروریستی «جیشالظلم» را در چند عبارت کلی مانند «عملیاتهای مسلحانه» یا «گروگانگیری» خلاصه کرده و در هیچ کجای این رپرتاژ خونین، حملات را «تروریستی» ندانسته و جالب آنکه در گزارش خود تأکید میکند حتی امریکا نیز «جیشالظلم» را گروهکی تروریستی میداند.
در این گزارش، بی بی سی با بزرگنمایی دروغهایی، چون «فقر»، «نابرابری»، «توسعهنیافتگی» و «اعدام بلوچها» سعی کرده برای جنایتهای این گروه تروریستی توجیهاتی دست وپا کند و این گروهک را همردیف گروههای آزادیبخش و منجیِ بلوچها معرفی نماید. این در حالی است که اعضای این گروه سوابق سنگینی در پروندههای قاچاق، آدم ربایی، شرارت و ترانزیت مواد مخدر دارند و عمدتا کمکهای کلانی از برخی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران از جمله رژیم صهیونیستی دریافت میکنند.
هرچند «بیبیسی» پیشتر نیز با امتناعی آشکار، حملات ناجوانمردانه این گروهک علیه مردم کشورمان را «تروریستی» نمیخواند، با این حال کمتر کسی انتظار داشت این رسانه، سوگیری خود در حمایت از اقدامات مسلحانه علیه مردم کشورمان را تا این حد آشکار کند. با این حال «بیبیسی» با انتشار ابن گزارشی یک بار دیگر به ادعای بیطرفی خود و همچنین داعیه دلسوزی برای مردم ایران، شلیک کرد!
سابقه ننگین جیش الظلم به قدری سیاه است که جای هیچگونه شک و شبهای درسرسپردگی آن به سرویسهای اطلاعاتی بیگانه باقی نمیگذارد، اما رپرتاژ آگهی بهت آور و عجولانه بی بی سی که عملا این رسانه را هم شآن یک گروه جنایتکار کرد، بیش از آن که کمکی به این گروهک تروریستی باشد مهر تاییدی بروابستگی بی، چون و چرای آن به دشمنان قسم خورده ملت ایران شد.
منبع: نور نیوز
.