پایگاه انگلیسیزبان «کریدل» که به صورت اختصاصی اخبار و تحلیلهای مربوط به منطقه غرب آسیا را پوشش میدهد نوشته تصاویر ماهوارهای از خسارات وارد شده به پایگاه آمریکا را به واسطه یک منبع بلندپایه در محور مقاومت به دست آورده است.
کریدل نوشته این تصاویر ماهوارهای نشان میدهند یک پایگاه نظامی آمریکا در نزدیکی اربیل در شمال عراق دچار خسارتهای قابلتوجهی شده است.
منابع مذکور گفتهاند که ۵۰ درصد از پایگاه هوایی حریر بین تاریخ ۲۴ اکتبر تا ۲ دسامبر هدف حملات گروههای مقاومت قرار گرفتهاند. مقاومت اسلامی عراق اعلام کرده این حملات را در پاسخ به حمایتهای بیچون و چرای آمریکا از اسرائیل برای جنایت علیه مردم غزه انجام داده است.
مقاومت اسلامی عراق ائتلافی متشکل از گروههای مسلح هستند که هدفشان اخراج آمریکا و سایر نیروهای بیگانه از خاک عراق است.
تصاویر ماهوارهای که به دست کریدل رسیدهاند تخریب کامل دو ساختمان در این پایگاه به مساحت مجموعاً ۱۳۷۰۰ فوت مربع یا ۱۳۰۰ متر مربع را نشان میدهند.
طبق بیانیههای رسمی مقاومت اسلامی عراق پایگاه هوایی حریر از تاریخ ۷ اکتبر که حملات اسرائیل در غزه آغاز شده ۱۲ بار هدف حملا پهپادی قرار گرفته است.
در حملات اسرائیل در نوار غزه، اسرائیل با برخورداری از حمایتهای تسلیحاتی، سیاسی و نظامی آمریکا بیش از ۱۸۰۰۰ نفر که بیشتر آنها زن و کودک هستند جانشان را از دست دادهاند.
روز ۱۷ نوامبر پهپادها به پایگاه حریر حمله کردند، اما مقامهای آمریکایی مدعی شدند که این حمله باعث ایجاد هیچ خسارت یا تلفاتی نشده است.
گروههای مقاومت در عراق سایر پایگاههای آمریکا از جمله پایگاه عینالاسد در استان الانبار عراق و سفارت آمریکا در بغداد را هم بارها هدف قرار دادهاند.
مضاف بر این پایگاههای آمریکا در سوریه از جمله پایگاه نفتی کونیکو، پایگاه الشدادی و میدان گازی کونیکو نیز از بعد از ۷ اکتبر بارها مورد حمله قرار گرفتهاند.
یک مقام در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) عصر پنجشنبه به شبکه سیانان گفت که نیروهای آمریکا در سوریه و عراق، از تاریخ ۲۵ مهر تا ۲۲ آذر، ۹۷ بار هدف حملات پهپادی و موشکی قرار گرفتند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آنطورکه تحلیلگران میگویند، عملیات طوفانالاقصی شکست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است.
«ابوحسین الحمیداوی» دبیرکل گردانهای حزبالله عراق چند روز پیش در بیانیهای گفت که حملات علیه پایگاههای آمریکا تا زمانی که این کشور به اشغالگری در عراق ادامه میدهد، متوقف نخواهد شد.
الحمیداوی تأکید کرد: «تا زمانی که عراق آزاد نشود، رویارویی با نیروهای اشغالگر متوقف نمیشود و این تصمیمی است که هر چقدر هم تلفات داشته باشد، از آن عدول نخواهیم کرد».
خوب واقعا اینهمه موشک رو عین الاسد زدیم فایده ای نداشت چون تداومی نبود چون فشار مداومی نبود.