جمعی از دانش آموزان شهر ماهان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بازدید کردند و با بخش‌های مختلف دانشگاه آشنا شدند.

جمعی از دانش آموزان شهر ماهان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بازدید کردند و با بخش‌های محتلف دانشگاه آشنا شدند.

این گروه از دانش آموزان پیش از ظهر شنبه ۲۵ آذر همزمان با روز پژوهش و فناوری ابتدا با همراهی معاون دانشجویی و فرهنگی بر مزار مطهر شهید گمنام حاضر شده و پس از ادای احترام و قرائت فاتحه از زبان دکتر روح الله فدائی نژاد با بخش‌های مختلف دانشگاه آشنا شدند.

معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن خیر مقدم به فعالیت ۵ دانشکده و ۵ پژوهشکده در دانشگاه اشاره کرد و از رتبه ششمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در بین دانشگاه‌های صنعتی ایران گفت.

 فدائی نژاد تصریح کرد: بازدید‌های دانش آموزی موجب آشنایی بیشتر دانش آموزان با رشته‌های تحصیلی و تقویت حس غرور، افتخار ملی و اعتماد به نفس در دانش آموزان می‌شود. دانش آموزان سپس به آزمایشگاه انرژی‌های تجدید پذیر رفتند. جایی که با شیوه کار توربین ها، پیل سوختی و پنل‌های خورشیدی آشنا شدند.

در این آزمایشگاه نیز دکتر فدائی نژاد با ارائه توضیحات مفصل، پاسخگوی سوالات دانش آموزان نیز بود. نوجوانان دانش آموز در ادامه به سمت پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی رفتند و از تعدادی از ۳۳ آزمایشگاه آن بازدید نمودند. مدرس نژاد و یحیایی کارشناس آزمایشگاه و دانشجوی کارشناسی ارشد در این بخش به معرفی فعالیت‌های آزمایشگاه‌های مختلف پرداختند. دانش آموزان سوالاتی هم داشتند که بیشتر در زمینه کار میکروسکوپ ها، اصلاح بذر، محصولات تراریخته و تجهیزات آزمایشگاهی بود که کارشناسان به آن‌ها پاسخ دادند. مقصد بعدی کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی بود. آن‌ها آرام و بی سروصدا وارد کتابخانه شدند. از سالن قرائت خانه گذشتند و از نزدیک با بخش مخزن کتابخانه و شیوه دستیابی به اطلاعات پایان نامه‌ها با توضیحات طاهری کارشناس کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی آشنا شدند. آن‌ها به مرکز همایش‌های دانشگاه هم رفتند و در سالن ۳۰۰ و شهید سلیمانی کلیپ‌های معرفی دانشگاه برایشان پخش شد.

ارسلان تاج آبادی از دانش آموزان دبیرستان ابوذر غفاری ماهان بازدید از دانشگاه را بسیار خوب توصیف کرد. او که با برادرش عباس با هم به دانشگاه آمده بودند از اینکه دانشگاه زمین فوتبال چمن و سالن ورزشی هم دارد ابراز خوشحالی کرد و گفت: ان شاالله با برادرم وارد دانشگاه می‌شویم و هم درس می‌خوانیم هم ورزش می‌کنیم.

امیرعلی خالقی هم گفت: قبلا کمتر درس می‌خواندم، اما به تازگی برای ادامه تحصیل تصمیم گرفته ام. او این را هم گفت که علاقه اش را پیدا کرده است و دوست دارد روزی دانشجوی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی شود و در رشته مکانیک درس بخواند. صحبت‌های خالقی که به اینجا رسید سیدعرفان خالقی هم افزود: این بازدید به ما کمک کرد با دید بهتری رشته تحصیلی خود را انتخاب کنیم. نگاهی به هم کلاس هایش کرد و آن‌ها با تکان دادن سر، حرف‌های امیرعلی را تایید کردند. علی قاسم شیرازی هم وارد بحث شد. صدایش را کمی بلند کرد و گفت: "بچه‌ها دانشگاه خیلی خوبه، این همه اختراع و تحقیق را دانشجو‌ها و استادان انجام داده اند. پس ما هم می‌توانیم. در س بخوانیم تا به کشور خدمت کنیم. "

همچنین مدیر دبیرستان ابوذر غفاری از دانش آموزان خواست از امروز با انگیزه بیشتری درس بخوانند و در رشته‌هایی که علاقه و استعداد دارند ادامه تحصیل دهند. ضیاالدینی با تشکر از مسئولان دانشگاه گفت: امروز یک روز مهم برای دانش آموزان و دبیرستان ابوذرغفاری بود.

دانش آموزان دبیرستان ابوذرغفاری در پایان در نماز جماعت ظهر و عصر و مراسم ویژه شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) نیز شرکت کردند. پذیرای شدند و راهی شهر ماهان گشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.