![آزار و اذیت کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323868_196.jpg)
مجتبی حسنی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان قلع و قمع شد که با تخریب این بناهای غیرمجاز بالغ بر ۲۱ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی روستای قدیم آباد و مشعلدار از توابع بخش مرکزی این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
حسنی افزود: در راستای جلوگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها اجرا شده است.
وی اضافه کرد: بناهای غیر مجاز شامل احداث ساختمان، محوطه سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان قزوین، نیروی انتظامی و عوامل شهرداری اجرا شده است.