مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۷ هزار و ۵۸۶ تن گوشت مرغ در واحد‌های مرغداری استان خبر داد.

علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۷ هزار و ۵۸۶ تن گوشت مرغ در واحد‌های مرغداری استان در آبان ماه امسال تولید شده است.

رمضانپور افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال قبل ۴ هزار و ۶۴۱ تن بود که رشد ۶۳ درصدی داشته است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

رمضانپور گفت: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آن‌ها ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از مهمترین اهداف این مدیریت در واحد‌های تولیدی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.