رئیس فراکسیون گردشگری مجلس گفت: بوم گردی‌ها باید در نمایشگاه‌های ملی و بین‌‎المللی معرف هویت میراثی خود باشند و اردکان باید در سطوح مختلف روایت شود.

محمدرضا دشتی‌اردکانی نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای توسعه گردشگری، سطح کمی و کیفی جلسات توسعه گردشگری اردکان را مطلوب دانست و اظهار کرد: باید سه بخش عقدا، خرانق و مرکزی با تلاش مضاعف به هدف‌های اصلی گردشگری تبدیل شوند.

او با بیان این‌که سرمایه گذار‌های مختلفی آماده سرمایه‌گذاری برای توسعه گردشگری در مناطق مختلف شهرستان اردکان هستند، افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در بخش خرانق، طرحی برای گردشگری کردن تمام بخش خرانق تدوین شده و طبق نظرات کارشناسی خرانق می‌تواند با صرف پنج هزار میلیارد تومان به هاب گردشگری خاورمیانه تبدیل شود.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: خرانق در مسیر تبدیل شدن به هاب‌گردشگری خاورمیانه است.

دشتی اردکانی تصریح کرد: وجود نخبگانی انسانی و همچنین ظرفیت‌های گردشگری و میراث فرهنگی از جمله عوامل منحصربفرد این شهرستان برای توسعه پایدار در سطح استانی و ملی است.

او  قلعه خرانق، زیارتگاه زرتشتیان، کاروانسراها، مساجد تاریخی و بافت زنده را از جمله ظرفیت‌های اردکان برای توسعه گردشگری دانست و بیان کرد: نگارش کردن و چاپ کتب مختلف معرفی ظرفیت‌های موجود گردشگری اردکان از جمله اقدامات موثری است که در این حوزه انجام شده است.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی معرفی هدفمند و گسترده ظرفیت‌های موجود را همان توصیه مقام معظم رهبری به تمام عناصر و بخش‌های اجرایی و توسعه‌ای کشور عنوان و تصریح کرد: جهاد تبیین به منظور آگاهی از داشته‌ها و نحوه استفاده بهینه از آن‌ها جدی‌ترین و لازم‌ترین راهبرد توسعه کشور است.

دشتی در ادامه نگارش کتاب «من اهل اردکانم» را اقدامی موثر در راستای معرفی زیرساخت‌های میراثی اردکان دانست.

 او بیان کرد: این اقدام مناسب است، ولی با توجه به ظرفیت‌های اردکان کافی نیست.

نماینده اردکان در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که روایتگری اردکان باید در اولویت اجرایی میراث فرهنگی این شهرستان قرار گیرد، گفت: عضویت اردکانی‌ها در کمیسیون‌ها، کمیته‌ها و کارگروه‌های ملی حوزه گردشگری و میراث فرهنگی بیانگر ظرفیت این شهرستان در حوزه گردشگری است که باید از آن استفاده کنیم.

دشتی حضور فعالان حوزه گردشگری ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی را ضروری دانست و بیان کرد: فعالان گردشگری و بوم گردی‌ها باید معرف داشته‌ها و ظرفیت‌های میراث فرهنگی باشند.

او خطاب به فعالان حوزه گردشگری اردکان گفت: اگر مراکز اقامتی و بوم گردی‌های اردکان ظرفیت خود را افزایش دهند با تمام انرژی پیگیر سوق دادن مسافران داخلی و خارجی به این شهرستان خواهیم شد.

برچسب ها: گردشگری ، جهاد تبیین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار