معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: برای پیشرفت این استان باید از مسائل قومی و مذهبی عبور و از وجود همدیگر استفاده کنیم چرا که انتخابی جز پیشرفت منطقه نداریم.

 شریفی در آیین گرامیداشت هفته پژوهش و روز دانشجو که در محل دانشگاه زابل برگزار شد، گفت: عدم تمرکز نخبگانی اجتماعی در سیستان و بلوچستان باید مطالبه شود زیرا هر جا مسائل قومی و مذهبی در استان پررنگ شده ما عقب ماندیم.

وی اظهارکرد: دانشجویان و اساتید دانشگاه زابل از جمله ظرفیت های منطقه هستند که باید به عنوان مشاور در پروژه های مختلف از وجود آنها استفاده شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان گردنه‌های بسیاری سختی را پشت سرگذاشته است، تصریح کرد: از ابتدای دهه ۸۰، استان درگیر جریان‌های ضد تروریسم گروهک های تروریستی شد و این شرایط باعث شد؛ تا گسل های قومی و مذهبی در سیستان وبلوچستان تحریک شود.

وی ادامه داد: ابتدای دهه ۹۰ با تفکر تکفیری درگیر شدیم که با بصیرت لایه های اجتماعی از آن عبور کردیم که برخی تکانه های آن هنوز دیده می شود که با تدبیر از آن هم عبور می‌کنیم.

شریفی با اشاره به پیگیری حق آبه هیرمند گفت: عقب ماندگی های زیادی در حق آبه هیرمند وجود دارد که باید آن را از مسیر دیپلماسی عمومی و طایفه‌ای از طریق کشور همسایه پیگیری کنیم.

وی تاکید کرد: در بازدیدهایی که مسوولان ایران از سدهای کجکی و کمال خان داشتند طرف مقابل مدعی شد که آبی در افغانستان هم وجود ندارد اما ما همچنان حق آبه را از مسیرهای مختلف و با جدیت پیگیری می کنیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهارکرد: برای تامین آب آشامیدنی و کشاورزی سیستان راه‌های دیگری را با سرعت و شدت پیگیر هستیم که طرح تامین آب اضطراری یکی از این اقدامات است.

وی افزود: حفر چاهک ها، انتقال آب از تهلاب و ابرپروژه انتقال آب از دریای عمان نیز از جمله راهکارها و اقدامات دیگر در دست اجرا است.

در پایان این آیین که با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان برگزار شده بود شماری از دانشجویان در رابطه با ارتباط دانشگاه و صنعت، پیگیری حق آبه هیرمند، ظرفیت‌های استان و استفاده از ظرفیت های نخبگانی اجتماعی سیستان به پرسش و پاسخ پرداختند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.