احمد مرادی، نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت اجرای طرح تعرفهگذاری پلکانی گاز خانگی گفت: ما در کشور مشکلی تحت عنوان ناترازی گاز داریم و این مشکل یک مسئله جدی در زمستانها برای تامین گاز بخش خانگی و صنایع ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه برای حل ناترازی انرژی باید بهدنبال راهکاری اساسی باشیم، ادامه داد: مهمترین راهکار این است که بتوانیم از گازی که در اختیارمان است به صورت بهینه استفاده و مصرف را کنترل کنیم و به صورت بیرویه از انرژی استفاده نکنیم.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجیآباد و خمیر در مجلس بیان کرد: مجلس و دولت تلاش کردهاند تا مشکل ناترازی را به نحوی حل کنند. در برخی از مواقع دولت درصدد است با بخشنامهها و آییننامهها این مشکل را حل کند که البته در مواردی مشکلاتی هم بعد از آن بهوجود میآید.
وی بیان کرد: ضرورت اجرای تعرفهگذاری پلکانی گاز خانگی این است که این طرح کاملا براساس عدالت باشد و تمام مولفههای لازم برای مشترکین بخش خانگی را در آن لحاظ کنیم.
مرادی اضافه کرد: اجرای این طرح نباید منجر به بروز نارضایتی در بین مردم شود و سطح پایین جامعه متحمل هزینه اضافی برای گاز مصرفی خود شود.
نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: مشترکین پرمصرف که عمدتا جزو قشرهای مرفه هستند و مصارف لاکچری از گاز دارند قطعا باید هزینه مصرف خود را بپردازند و اصلا منطقی نیست که خانوارهایی برای گرم کردن استخر و سونای خود از گاز یارانهای استفاده کنند و هزینه مصرف خود را هم نپردازند.
مرادی بیان کرد: باید برای برخی از استانها مثل خوزستان، بندرعباس و استانهای شمالی که جزو استانهای سردسیری و گرمسیری شدید هستند، سطح مصرف بالاتری در نظر گرفته شود تا مردم در این استانها متحمل هزینه اضافی نشوند.
نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس گفت: نباید اجرای طرح تعرفهگذاری پلکانی گاز خانگی باعث تحمیل هزینه اضافی بر مردم شود، زیرا شرایط برخی استانها متفاوت از مردم سایر استانها است و اگر هزینه مصرف آنها تصاعدی بالا برود مردم از این موضوع متضرر میشوند.
مرادی بیان کرد: هدف از اجرای طرح تعرفهگذاری پلکانی گاز خانگی این است که یارانه انرژی پنهان به صورت بیرویه به قشرهای مرفه تعلق نگیرد.
نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در مناطق سردسیر مردم مشکل استفاده بالا از گاز را دارند و باید وسایل گرمایشی را روشن نگه دارند تا بتوانند منازل خود را گرم کنند لذا این موارد باید در تعرفهگذاری پلکانی گاز خانگی لحاظ شود و خانوارهایی که در این استانها زندگی میکنند نباید هزینه انرژیشان به صورت تصاعدی حساب شود و باید از این موضوع مستثنی شوند.
توی اروپا همه افراد موظف هستند در خانه ها ثبت بشنَ!
اگه خانه ای که دو نفر زندگی می کنند به اندازه سه نفر مصرف سوخت خانگی داشته باشند جریمه زیادی میشن
ایران هم می تونه همین کار کنه با ثبت شهروند ها در خانه خالی بخش بزرگ پر مصرف ها رو پیدا کنه یا خانه های خالی!
آقایون دنبال کم کردن تعهدات و مخارج دولت هستند با این شعارها جلو میان تا یارانه رو بردارن عدالت سیخی چند
۴۵ تومن یارانه که الان ارزشی نداره عدالته؟
برفرض که چهارتا پولدار هم سونا چکوزی دارن و زندگی بهتری می کنند درعوض برای جامعه شغل ایجاد می کنند و اگر فشاروارد کنید ممکنه اونها هم سرمایه شون ببرن چین و کانادا !
با این حرکات پوپولیستی که زدنش راحته هیچ کاری پیش نمیره وضع را ازاین بدترنکنید
ولی وقتی میخوان یارانه رو بردارن و پول نقدی بدن دیگه حرف از تورم نمیزنن
میدونین چرا چون وقتی یارانه نقدی شد تبدیل به یه مقدار ثابت ریالی میشه که هر روز ارزشش کمتر میشه سال اول و دومش شاید خوب باشه ولی با کم شدن ارزش ریال مثه اون ۴۵ تومن
جایی که به نفع خودشون باشه عیب ندارد ولی افزایش حقوق یه کارگر بدبخت باعث تورم هست
معیشت معیشت معیشت
كجايي حاج قاسم كه ببيني.
کسی ک استخر داره شب و روز لابد مشعلش روشنه و هزینشم میده.
منظور شما الان از کم مصرف بودن چیه؟
یک خانواده ای ک تو خونه ۷۰،۸۰متری زندگی میکنه مجبوره ک یه بخاری رو درزمستان روشن بزاره ک خانوادش بیمارنشه ک کلی پول دارو هزینه کنه.
کم کم باید بریم ب سمت غارنشینی ک شما بگین مردم کم مصرفند.
ضمنا برداشتتون رو ازمیادین گازی مشترک بیشتر کنید حداقل به خارج نمیتونین بفروشید ب خودمان بفروشید تا مردم خودمان حداقل سرمانخورن توی زمستان.