ویدا توحدی افزود: برخی رشتههای صنایعدستی در سالهای گذشته به عللی از چرخه تولید و مصرف خارج شده بود که با احیا و باز زندهسازی به چرخه تولید بازگشت.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۹۹ رشته صنایعدستی در کشور فعال است، گفت: از سال ۹۵ با تشکیل شورای احیای رشتههای فراموش شده صنایعدستی برخی رشتههای صنایعدستی به چرخه تولید بازگشت.
توحدی با اشاره به اینکه تولید صنایعدستی وابسته به تقاضا در بازار است، افزود: اشتغال پایدار در حوزه صنایعدستی در گرو مصرف است؛ لذا در همین راستا با برگزاری دورههای آموزشی مختلف تلاش شده تا زمینه را برای بازاریابی و توسعه و ترویج صنایعدستی فراهم شود.
به گفته وی با برگزاری دورههای آموزش برای شاغلان صنایعدستی و فعالان این عرصه، آموزش لازم برای رونق تولید و بازاریابی و اشتغال پایدار در صنایعدستی داده میشود.
مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در ادامه بستهبندی را یکی از شاخصهای مهم در داوری مهر اصالت عنوان کرد و افزود: یکی از شاخصهای داوری مهر اصالت صنایعدستی، بستهبندی این آثار است و مهر اصالت به محصولاتی داده میشود که بازاریابی موفقی را برای آن محصول تعریف کرده باشند.
توحدی با تأکید بر این اینکه تولید صنایعدستی باید با رویکرد کاربردی شدن در زندگی همراه باشد، بیان کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر، صنایعدستی به لایههای مختلف زندگی و مصرف نفوذ کرده است.
آیین هفتمین دوره داوری مهر اصالت ملی تولیدات صنایعدستی استانهای گلستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی به میزبانی خراسان شمالی ۱۲ تا ۱۴ آذر برگزار شد.