عنایتی مقدم، داور نغمات دینی چهلوششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، به سطح خوب شرکت کنندگان و اجراهای خوب متسابقین رشتههای دعا خوانی و اذان پرداخت و گفت: تغییرات خوبی را نسبت به دورههای قبل در اجرای شرکت کنندگان شاهد بودیم و این اتفاق برآیند برگزاری مسابقات است و به طور قطع نتایج بهتری را دریافت خواهند کرد.
او که همخوانی را نیز داوری کرده است، از این که مشکل خاصی در بخش صوت در این رشته وجود نداشت، سخن گفت و ادامه داد:، اما همخوانیها به نسبت تواشیح ضعیف است و این امر به خاطر ریتیمی که در تواشیح وجود دارد و خارج از استانداردهای تجوید است و در واقع قواعد و احکام در آن ساری و جاری نیست، برای همین گروههای تواشیح در این بخش قویتر از همخوانها ظاهر میشوند.
وی اضافه کرد: باید اولویت اول فعالان این عرصه کارکردن در قرائت قرآن و افزایش مهارتهای قرائت قرآن و تجوید باشد، به گونهای که حرفی برای گفتن داشته باشند و تا زمانی که صداها در هم تنیده نشود نمیتوانند قوی ظاهر شوند.
عنایتی مقدم که بخش صوت این دوره از مسابقات را در بخش نغمات دینی بر عهده دارد، به دستاوردهای این رویداد اشاره کرد و با بیان این که همه فعالان قرانی خواستار برگزاری این رویداد در استانهای مختلف هستند تا تمام اقشار بهره ببرند و زمینه برای ترغیب و تشویق جوانان و نوجوانان برای ورود در این مسیر فراهم شود، گفت: به طور قطع برگزاری مسابقات تحولی را در استان میزبان ایجاد میکند و شاهد رشد و تعالی فعالیتهای قرآنی خواهیم بود.
وی بر تحقق رسالت این رویداد در ظهور و بروز استعدادهای تازه بین جوانان و نوجوانان تاکید کرد و افزود: با توجه به این که این مقوله کم رنگ بوده است به نظر میرسد، در طول سال ارگانها و نهادهای متولی امور قرآنی و فرهنگی باید با برگزاری دورههای آموزشی، تبلیغ و استعدادیابی در این زمینه گام بردارند تا جوانان قرآنی روز به روز بیشتر شوند، زیرا اغلب افرادی که در این رویدادها شرکت میکنند به صورت شخصی و با عشق و علاقهای که دارند تمرین میکنند و خود را به سطح مطلوب میرسانند.
چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که از نهم ماه جاری در شهر بجنورد در ۲ بخش نغمات دینی و آوایی با رقابت ۳۵۶ شرکت کننده در حال برگزاری است، هجدهم ماه جاری به کار خود پایان میدهد.