اداره کل دامپزشکی استان قزوین پایش‌های دوره‌ای از کارخانه جوجه کشی تخم گذار خاورمیانه با هدف ارتقا سطح بهداشت و تولید با کیفیت جوجه یک روزه گوشتی و تخمگذار را در برنامه کاری دارد. 

وحید ابراهیم نژاد حمیدی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، آبزیان و زنبورعسل اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: پایش‌های دوره‌ای از کارخانجات جوجه کشی استان طبق دستورالعمل‌های ابلاغی، توسط کارشناسان دامپزشکی در قالب بازدید، اخذ نمونه از بخش‌های مختلف کارخانه جوجه کشی و انجام آزمون‌های تشخیص میکروبی و قارچی در آزمایشگاه تشخیصی اداره کل استان قزوین انجام می‌شود.  

وی افزود: اداره کل دامپزشکی استان قزوین با انجام مستمر پایش‌های دوره‌ای از ابتدای سال، ۲۲ مورد بازدید و تعداد هزار و ۲۶۲ نمونه از کارخانجات جوجه کشی فعال استان اخذ و آزمایش‌های تشخیصی میکروبی و قارچی با هدف ارتقا سطح بهداشت و در نهایت تولید با کیفیت جوجه یک روزه گوشتی و تخمگذار صورت گرفته است. 

این مسئول گفت: با توجه به اهمیت کارخانجات جوجه کشی در تولید جوجه‌های یک روزه مرغ تخمگذار و گوشتی و در نهایت تولید با کیفیت گوشت مرغ و تخم مرغ، هرگونه نقص به ویژه مشکلات بهداشتی در کارخانجات جوجه کشی منجر به تولید جوجه‌های ضعیف و با کیفیت پایین می‌گردد که علاوه بر بروز تلفات اولیه، زمینه را برای بروز مشکلات بعدی در دوران پرورش و یا تولید در مزارع صنعتی فراهم می‌سازد.

بزرگترین کارخانه جوجه کشی تخم گذار خاور میانه با ظرفیت ۴۰ میلیون قطعه جوجه در سال و همچنین چندین کارخانه جوجه کشی تخمگذار و گوشتی در استان قزوین قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار