به گزارش نیویورک تایمز، این راکت مستقیماً به موشکهای هستهای اسرائیل اصابت نکرد، اما باعث آتشسوزی شد که این حریق به سمت تأسیسات ذخیره موشک و سایر «سلاحهای حساس» گسترش یافت.
هانس کریستنسن، مدیر پروژه اطلاعات هستهای فدراسیون دانشمندان آمریکایی، به نیویورک تایمز گفت که به احتمال زیاد ۲۵ تا ۵۰ موشک جریکو با قابلیت حمل کلاهک هستهای در این پایگاه وجود دارد.
رژیم صهیونیستی هرگز به داشتن تسلیحات هستهای اعتراف نکرده است، اما افشاگران اسرائیلی و مقامات آمریکایی وجود زرادخانه هستهای در آن را تایید کردهاند.
در اوایل نوامبر، آمیهای الیاهو، وزیر میراث رژیم صهیونیستی، طی یک مصاحبه رادیویی گفت که گزینه هستهای «یک روش» مقابله با غزه است.
با اتمام آتش بس موقت، ارتش رژیم اسرائیل حملاتش به غزه را از سرگرفته تا همچنان در جستجوی یک امتیاز واقعی و دستاوردی عینی باشد تا جنگ ۲۰۲۳ غزه یک پایان تلخ برایش رقم نزند. اما سیلی واقعیت این بار سنگینتر به صورت نتانیاهو و اسرائیل خواهد خورد.
درک این موضوع که رژیم صهیونیستی و به خصوص کابینه راست افراطی حاکم بر سرزمینهای اشغالی شکست اولیه را با برداشتن گامهای اشتباه بعدی و سنگینتر کردن ابعاد آن بپذیرند، تقریبا در ساختارهای سیاسی- نظامی صهیونیستی یافت نمیشود.
نتانیاهو تلاش دارد تا بگوید این مسیر را تا انتها و به بهای اینکه همه بازنده باشند، ادامه میدهد، اما واقعیات میدانی کمترین حساسیتی به سیگنالهای وی نشان نمیدهد. نخست وزیر صهیونیستها در باتلاقی فرو رفته که نه میتواند به عقب برگردد و نه توان پیشروی دارد.
وزارت بهداشت غزه بعد از ظهر امروز اعلام کرد که از ابتدای تجاوزات به نوار غزه ۱۵ هزار و ۸۹۹ فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
وزارت بهداشت غزه همچنین شمار کلی مجروحان تجاوزات به نوار غزه را ۴۲ هزار نفر اعلام کرد.