حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : وجود کشتارگاه سنتی و غیرمجاز دام و از سویی دیگر عرضه گوشت خارج از شبکه نظارت دامپزشکی، از جدیترین چالشهای حوزه سلامت در استان و منطقه اورامانات به شمار میرود که سلامت شهروندان را به خطر انداخته است.
وی افزود: با افتتاح کشتارگاه صنعتی روانسر که قادر است سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز سالم و بهداشتی تولید و به بازار مصرف عرضه کند مشکل تامین گوشت بهداشتی در این مناطق به طور کامل برطرف شده است.
حیدری، با بیان اینکه تمام کشتارگاههای این مناطق سنتی و توسط شهرداریها مدیریت میشود ادامه داد: با بوجود آمدن این شرایط انتظار دارد فرمانداران منطقه اورامانات با فعال ساختن کارگروههای بهداشت نسبت به حل معضلات این حوزه با همکاری دادستان و نیروی انتظامی، دامپزشکی، اجراییات شهرداری، مرکز بهداشت، محیط زیست و اصناف اقدام کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان به اهمیت تامین غذای سالم برای شهروندان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵ هزار راس دام سبک و یک هزار و ۱۵۰ راس دام سنگین در کشتارگاههای سنتی منطقه اورامانات زیر نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی دامپزشکی ذبح شده که انتظار میرود با افتتاح این کشتارگاه صنعتی، ذبح دام در کشتارگاههای سنتی متوقف و دامها در این کشتارگاه صنعتی تحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی ذبح شوند .