کد شناسه سلامت برای محصول انار منطقه ایج شهرستان استهبان در فارس صادر شد.

مهدی اعیان منش مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر صدور شناسنامه سلامت (Code QR) برای محصولات زراعی و باغی، این مدیریت اقدام به اخذ کد شناسه برای محصول انار در ۶۰ هکتار از باغات شهرستان استهبان کرد.

او گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی برای بهره‌برداران و همکاری سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، زمینه صدور شناسنامه سلامت برای این محصول را فراهم کرد.

اعیان منش با اشاره به الزامات اخذ کد شناسه محصولات کشاورزی، افزود: تولیدکنندگان باید همه محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای را از ابتدای کاشت و یا در طول دوره رشد، تحت نظارت کارشناسان فنی قرار دهند و عملیات کنترل عوامل خسارت زا مانند آفات و بیماری‌ها، مصرف سموم و سایر نهاده‌ها مطابق دستورالعمل‌های فنی انجام شود.

او بیان کرد: بهره‌برداران بخش کشاورزی می‌توانند ابتدا از طریق سامانه صدور مجوز‌های الکترونیکی جهاد کشاورزی (سماک) ثبت‌نام اولیه را انجام دهند و پس از دریافت کد رهگیری در سامانه سانکا نسبت به انتخاب کارشناس فنی برای اجرای طرح تولید محصول سالم اقدام کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: در حال حاضر در کشور علاوه بر محصول انار، اخذ شناسنامه سلامت برای چهار محصول گلخانه‌ای و زراعی شامل فلفل دلمه‌ای، بادمجان، خیار و گوجه‌فرنگی و محصولات باغی اعم از سیب‌درختی، انگور، نخیلات، کیوی، پسته و مرکبات امکان‌پذیر است.

شهرستان ارسنجان با ۲هزار و ۷۷۷هکتار باغ انار از مهم‌ترین مراکز تولید این محصول در کشور به شمار می‌رود، این در حالی است که ۹۵ درصد باغ‌های انار این شهرستان در منطقه ایج قرار دارد و رقم فاروق ایج شهرت کشوری و جهانی دارد.

استهبان در فاصله ۱۷۴ کیلومتری شیراز قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار