استاندار یزد گفت: برای هر کشور هدف صادراتی باید کارگروه مشخص داشته و روی بازار‌های هدف صادراتی هر یک از کشور‌ها کار شود.

در نشست کارگروه توسعه صادرات استان یزد برخی انتظارات مانند عدم ارائه تسهیلات مناسب بانکی، تسهیل‌گری در حوزه صادرات، ارائه بسته‌های تشویقی برای صادرکنندگان و افزایش کشور‌های هدف صادراتی بررسی شد.

فاطمی استاندار یزد با اشاره به اینکه باید برای هر کدام از کشور‌های هدف صادراتی کارگروه مشخص داشت و روی بازار‌های هدف صادراتی هر یک از کشور‌ها کار شود گفت: در سطح ملی اتاق مشترک بازرگانی با سایر کشور‌ها وجود دارد و در استان یزد نیز به این اتاق‌ها نیاز داریم. 

صادقیان مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز با اشاره به تهیه چک لیستی از حمایت‌های ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط با حوزه صادرات گفت: امیدواریم با سرعت بیشتری کالا‌ها به سایر کشور‌ها صادر شود و مشکلات صادراتی استان به حداقل برسد.

او افزود: هم اکنون عمده کالا‌های صادراتی گمرک استان کاشی و سرامیک، هیدروکرین، صنایع معدنی فلزی، محصولات پلیمری و نساجی، پوشاک و کفش و صنابع برق و الکترونیک است و صادرات کالا‌های غیر نفتی از گمرکات استان در طی امسال مقدار ۱۸۷۱ هزار تن به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار می‌باشد که نسبت به مدت مشابه (۷ ماهه سال قبل) سال قبل ۳/۱ درصد از لحاظ وزنی کاهش و ۷/۹ درصد از نظر ارزش افزایش داشته است.

دستمالچیان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با اشاره به صادرات محصولات گلخانه‌ای و پسته استان از گمرکات دیگر استان‌ها گفت: مقرر شد در این خصوص جلسه‌ای برگزار شود و مشکلات احصاء شود و در جلسه بعدی تصمیات لازم اتخاذ شود.

او افزود: مقرر شد درصد عملکرد استان در حوزه صادرات برای برخی کشور‌ها مشخص و آسیب شناسی شود و گزارشی تهیه شود و مشکلات احصاء و برطرف شود.

برچسب ها: صادرات ، آسیب شناسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.