عباس اهرابی با اشاره به راه اندازی سامانه امداد هوشمند از نیمه دوم سال ۱۳۹۹ در کمیته امداد برای رفاه حال مراجعین به ویژه مددجویان در بهره گیری از خدمات این نهاد، گفت: اکنون بیش از ۱۲۸ هزار خانوار در استان تحت پوشش حمایتی این نهاد قرار دارند که میتوانند به راحتی از این بستر ایجاد شده خدمات دریافت نمایند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان، پالایش اطلاعات و تحقق شفافیت را از نتایج اجرای طرح سامانه هوشمند امداد دانست و تأکید کرد: وجود اطلاعات صحیح موجب برنامهریزی درست و ارتقای اعتماد مردم به کمیته امداد خواهد شد و همچنین برخی شائبهها در مورد مددجویان این نهاد را نیز به طور کامل برطرف خواهد کرد.
وی، افزود: بهبود فرآیند خدمترسانی به مددجویان و تحقق شفافیت، حفظ کرامت و عزت نفس نیازمندان، عدم نیاز به مراجعه حضوری افراد به دفاتر کمیته امداد و ارائه خدمات بهتر، مطلوبتر و آسانتر به نیازمندان و محرومین از دیگر نتایج این سامانه میباشد.
اهرابی، با بیان اینکه این سامانه به صورت هوشمند میتواند نیازسنجی واقعی محرومیتهایی که در استان وجود دارد را دنبال کند، افزود: در روند اجرای کار از ابزارهای علمی و پیشرفته و فنآوری نوین استفاده شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان درخصوص نحوه ثبت درخواست برای ارائه خدمات، گفت: مددجویان میتوانند با مراجعه به نشانی اینترنتی soha.emdad.ir، درخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.
وی، همچنین در مورد سامانه نظام پیشنهادات کمیته امداد، نیز افزود: این سامانه به نشانی http://pishnahadat.emdad.ir آماده دریافت ایده ها، پیشنهادی حوزههای تخصصی و نظرات مردم نیکوکار استان برای تصمیم سازی در مدیریت احسان و نیکوکاری و پویایی سازمانهای حمایتی است.
اهرابی، اظهار کرد: سامانه سخا یکی دیگر از بسترهای خدمات الکترونیک این نهاد میباشد که به منظور ثبت اطلاعات نیازمندان و همچنین ثبت کمکهای مؤمنانه مردم خیراندیش و نیکوکار راه اندازی شده که علاوه بر جمعآوری آمار نیازمندان واقعی، همزمان در راستای توزیع عادلانه خدمات، زمینه ارتباط مؤثر با همه خیران و خیریهها به ویژه مراکز نیکوکاری را فراهم میکند.