محمود مسگریان گفت: بحث وسایل نقلیه عمومی موضوعی است که باید در طرح جامع ترافیک مورد بررسی قرار گیرد و تعیین تکلیف شود.
او با بیان اینکه در طرح جامع ترافیک سالهای ۹۲_ ۹۰ وسایل عمومی ریلی در اولویت دوم همدان دیده شده بود که توسط مشاور هم اعلام شد گفت: در حال حاضر در طرح جامع ترافیک فعلی این موضوع توسط مشاور بررسی و در شورای عالی ترافیک مطرح و نهایتا تصویب و اجرا خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان گفت: در رابطه با تجهیز شهر به تراموا یا وسایل نقلیه دیگر، شهرداری به تنهایی نمیتواند تصمیمگیری کند یا نظری را به مشاور طرح جامع شهری تحمیل کند از همین رو این مهم در طرح جامع ترافیک مطرح میشود.
مسگریان گفت: اگرچه به ناچار در سالهای آینده با توجه به شرایط ترافیکی شهر باید اقدامات عاجلی اندیشیده تا زمینه استفاده از وسایل نقلیه عمومی بیشتر از گذشته فراهم شود.
او با بیان اینکه استفاده از وسایل نقلیه عمومی باعث کاهش ترافیک و افزایش سرعت انتقال در نقاط شهر خواهد شد گفت: در حال حاضر درگیر کمبود وسایل نقلیه عمومی هستیم به طوری که نیاز همدان ۳۰۰ دستگاه اتوبوس است در حالی که هم اکنون این میزان ۱۳۰ دستگاه است.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان در ادامه بر لزوم تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی در شهر تاکید کرد و گفت: تقویت وسایل نقلیه عمومی بخش عظیمی از گره ترافیکی همدان را حل خواهد کرد و مشکل ترافیک سنگین به حداقل خواهد رسید.
مسگریان گفت: اگرچه وسایل نقلیه ریلی هم در این حوزه موثر است به نحوی که تراموا عرضی حدود ۹ متر نیاز دارد به عبارتی در بلوارهای اطراف شهر برای انتقال و جابجایی شهروندان از شمال به جنوب و از شرق به غرب اثرگذار است.
او در بخش پایانی سخنانش فرهنگسازی را از عوامل موثر کاهش ترافیک سنگین شهری دانست و گفت: در بخش فرهنگسازی نیز باید اقدامات درخور صورت گیرد.