امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در برنامه تلویزیونی صف اول اظهار کرد: در حوزه شناختی و جنگهای نوپدید اقدامات خوبی شده است. ما در جریان ماموریت ۳۶۰ درجه یک ثانیه هم قطعی ارتباط نداشتیم و با توجه به آن که ما ماهواره مخابراتی خاص کشور خود نداشتیم این عدم قطعی بسیار شاهکار بوده است.
وی درباره رونمایی از دستاوردهای جدید این نیرو، گفت: ما برای این کار دو بخش نمایشگاهی در تهران و بندرعباس پیشبینی کردیم. بخش اول فردا در تهران در حوزههای مختلف برگزار خواهد شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: در این نمایشگاه، دستاوردهای نیروی دریایی ارتش در حوزههای قطعهسازی، توانمندی در بخش نرم، شناورهای حوزههای زیر سطحی و سطحی و به طور عام بدون سرنشینها در همه حوزههای پروازی، شناوری و زیر سطحی حضور دارند.
دریادار ایرانی، گفت: در این نمایشگاه شاهد رونمایی از چند جلد کتاب که با توجه به فرمان فرماندهی معظم کل قوا در حوزه فرهنگسازی دریایی تدوین شده و یک اثر پویانمایی نیز خواهیم بود.
وی ادامه داد: طراحیهای جدید شناور هم در دست اقدام داریم و قطعاتی که امروز به دست جوانان ما ساخته میشود به زودی در نمایشگاه آخرین تجهیزات ارتش کشورمان مورد بازدید همگان قرار خواهد گرفت.
امیر ایرانی در ارتباط با ناوشکن دیلمان گفت: در ارتباط با سامانه رانش آن با چهار موتور مجزا نیروی محرکه آن را تامین میکند و در شرایط عادی این چهار موتور باعث میشود در مصرف سوخت صرفه جویی انجام شود و همین هم باعث ماندگاری بیشتر و همچنین افزایش شعاع عملیاتی این ناوشکن میشود.
وی درباره واکنش کشورهای منطقه درباره این ناوشکن گفت: در مجموع واکنشها مثبت بود. امروز کشتیرانی در دریایی خزر با توجه به نگاه همه به اقتصاد دریایی و ایجاد شکوفایی دریا مورد توجه قرار گرفته است. در اقتصاد دریا اکنون ظرفیت بزرگی ایجاد شده است و این ظرفیت میتواند به بخش تجاری کمک کند و مضاف بر این که اکنون امکانات برای تعمیرات کشتیها هم فراهم است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: اکنون امکانات بیشتری برای تبادل دانش ایجاد شده و در کنار این مسابقات نظامی هم در دریای خزر برگزار میشود که دیلمان میتواند نقش کلیدی را ایفا کند و با توجه به توانمندی و امکانات این ناوشکن میتواند در شرایط اضطراری در حوزه ایمنی و امنیت نقش آفرینی مهمی داشته باشد.
وی افزود: امروز در صنعت کشتی سازی در سطح بالایی قرار داریم و ظرفیت و علاقه مندی بسیار زیادی هم در همه ابعاد این موضوع در جوانان ما وجود دارد. امروز میتوانیم ادعا داشته باشیم متخصصین کشور میتوانند هر نوع شناوری که بخواهند را به راحتی بسازند.
وی درباره رزمایش مشترک دریایی با کشور عمان گفت: اولین دستاورد رزمایش با عمانیها همزبان شدن کشورها در دریا است و اکنون در مرحلهای هستیم که این اتفاق به صورت مشترک انجام پذیر است و آن زبان مشترک مهترین بخش این موضوع بوده. از بعد آموزشی و انتقال تجربه هم سر فصل مهمی است که اتفاق افتاده است. این بحث تبادل تجربه و انتقال دانش بسیار مهم است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود:این هماهنگی امروز حاصل شده است و در مجموع در منطقه پیام اصلی این رزمایشها آن است امروز برای تامین امنیت کشتیرانی نیاز به حضور کشور ثالثی نیست و کشورهای منطقه خودشان میتوانند این اقدام را انجام دهند.
امیر ایرانی درباره ابلاغ سیاستهای دریا محور رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: طبق این سیاستها اکنون بخشی از تجهیزات خود را به سواحل مکران منتقل کردیم و در مناطق دیگر هم زیر ساختهای مهمی را ایجاد کردیم. هم در حوزه شناوری و هم در حوزه پروازی اقدامات مهمی انجام شده است و مضاف بر این که مرکز امنیت دریایی در این مناطق شکل گرفته که با کشورهای همسایه ارتباط داریم و اگر درخواست کمکی باشد حتما واکنش نشان میدهیم.
به گفته امیر ایرانی در حوزه آموزش و پرورش در این مناطق مدارسی توسط ارتش ساخته شده است. ساخت بیمارستان در دستور کار قرار گرفته که اولین آن در بندر کنارک فعال شده است و همزمان در بندر جاسک و بندر عباس بیمارستانهایی با ظرفیت ۹۶ و ۱۲۰ تخت ساخته شده است و به زودی افتتاح خواهد شد. در کنار اینها در حوزه دریا در بندر جاسک و کنارک و بندر عباس هنرستانهای دریایی ایجاد شده است و خروجی اینها در بستر دریا میتواند کمک کننده باشد در مجموع بحث تامین امنیت دریانوردان محلی آن جا بر قرار شده و اکنون آرامشی زیادی در این موارد وجود دارد.
وی درباره توسعه فرا دریایی گفت: در این حوزه هم اولویت اول برقرای امنیت کشتیرانی ما است. مضاف بر این که در بحث دیپلماسی و دفاعی و دریایی حضور در آبهای بین الملل به سیاست خارجه و شخصیت بین المللی ما کمک میکند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره رزمایشهای مرکب گفت: رزمایش مرکب به این معنی است که نیروی دریایی چندین کشور کنار هم قرار گیرند. این رزمایش را در کشور ما ۲ دوره انجام دادیم و امسال تعداد مدعوین ما بیشتر از سالهای قبل است و این باعث تعامل منطقهای میان کشورهای مختلف میشود. در آنجا هم بخش مهم تمرینات بخش امنیت دریا و دریانوردی است.
وی افزود: فرماندهی این عملیات به شکل متمرکز در چابهار است و سه کشور اصلی روسیه و ایران و چین حاضر خواهند بود و کشورهای مهمان هم مانند پاکستان و برزیل و هند و عمان و آفریقای جنوبی هم هستند یا به صورت ناظر و یا با ناو گروه کامل در این رزمایش شرکت میکنند.
وی درباره ناوگروه ۸۶ گفت: روحیه همرزمان ما در این ناوگروه موضوع بسیار مهمی بوده است. در ماه آخر ماموریت عملیاتی برای این ناوگروه انجام شد و بعضیها فکر میکردند که به دلیل خستگی این ماموریت برای همرزمان ما سخت باشد، اما این گونه نبود و همه برای انجام عملیات و ماموریت اتفاق افتاده از یکدیگر پیشی میگرفتند و هیچ ناراحتی و گلهای نبود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به خاطرهای درباره حضور در قطب جنوب افزود: در نزدیکی قطب جنوب مشاهده کردیم که سیستمهای مکنده ٖآب که سامانهها را خنک میکند دچار گرفتگی شده است و همرزمان ما پس از باز کردن این سامانه متوجه حضور یک موجود زنده در این مکنده شدند و مجبور بودیم موتور را خاموش کنیم. این اتفاق جالب و جدیدی برای ما بود و در همانجا کاری کردیم و در کمترین زمان یعنی ۲ ساعت تدبیری اندیشه شد و مشکل حل شد.
امیر ایرانی تاکید کرد:همه خشکیها در این سفر رصد شد حتی آنهایی که مستعمره هستند آمادگی کامل هم داشتیم که هر اتفاقی طبیعی و یا غیر طبیعی پیش آید کمک کننده به تمامی افراد باشیم.
وی ادامه داد: یکی از ناگفتهها درباره ناوگروه ۸۶ هم آن است که مواد غذایی را ما با ماندگاری یکسال داشتیم و امروز توانستیم به ۲ سال برسانیم با این ارزش که ارزش غذایی آن ۸۰ درصد بوده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت:ابتکارهایی که در این عملیات در حوزه سوخت رسانی و تامین امنیت و تهیه مواد غذایی در ناوگروه ما صورت گرفت. ابتکارها بی نظیر بود.
وی درباره حضور ناوشکنهای کشورمان در آبهای بین الملل گفت:اکنون ناوشکن جماران در خلیج عدن است. ناوشکن البرز در دریای سرخ است و تجهیزات ناوشکن دیلمان اکنون در البرز نصب است و هر دو در حال تامین امنیت دریانوردی هستند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره استفاده و حضور شرکتهای دانش بنیان د ر ساخت ناوگروههای کشورمان اظهار کرد:سامانههای ما که فناوریهای مهمی را شامل میشود بیش از ۹۲ درصد توسط شرکتهای دانش بنیان عملی شده است و در بحث کشف و شناسایی و درگیری عمده آن دوستان دانش بنیان حضور داشتند و این سطح فناوری را جوانان ما به آن چیزی که باید باشد رسانده اند.
وی افزود: در حوزه ساخت بدنه و ساخت دکل هم بالای ۵۰ درصد شرکتهای دانش بنیان نقش داشتند و البته همه این تجهیزات باید تقسیم بندی شود. هر استان و دانشگاه و شهری متناسب با توانمندی وظیفهای را داشته، اما در نهایت و با در کنار هم قرار گرفتن این تجهیزات این سامانهها ایجا شده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره برد موشکهای دیلمان گفت: اکنون ۳۰۰ کیلومتر است و صد در صد به دنبال افزایش آن هستیم.
تا چشم دشمنان کور و زبانشان لال بشه ان شاءالله
البته نه اینکه ۴۰۰ سال طول بکشه
موضوع اقتصادی رو مراجعه کنید تیتر خبرهای اقتصادی
کارشون این نیس اقتصاد رو درست کنن
نظامی هستن اول کن بعد حرف بزن