مقبره‌ای مملو از مومیایی‌ها با نقاب‌هایی بر صورت همراه با سرامیک‌های رنگارنگ در پرو کشف شد.

به نقل از لایوساینس، باستان‌شناسان در پرو موفق به کشف مقبره‌ای شدند که حداقل ۷۳ نفر در آن دفن شده‌اند. این مقبره مربوط به حدود ۱۰۰۰ سال پیش است؛ چند صد سال قبل از اینکه اینکا‌ها بخش‌هایی از غرب آمریکای جنوبی را به تصرف خود درآورند. 

هر یک از ۷۳ نفر مدفون در این مقبره، در بسته‌بندی پارچه - برخی از آن‌ها رنگارنگ - و طناب قرار دارند و به نوعی مومیایی شده‌اند. کریستوف ماکوفسکی (رئیس تحقیقات باستان‌شناسی در این مقبره و باستان‌شناس دانشگاه کاتولیک پاپی پرو) در خصوص این کشف گفت: برخی از اجساد مرد و زن با نقاب‌هایی از چوب که روی آن حکاکی شده و برخی دیگر به همراه سفال و سرامیک‌های رنگارنگ دفن شدند. 

تدفین‌هایی که در نزدیکی لیما در سایت باستان‌شناسی پاچاکاماک کشف شد، متعلق به فرهنگ واری است. آن‌ها در نزدیکی معبد نقاشی شده واری دفن شدند و تاریخ آن بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ است، زمانی که امپراتوری واری در منطقه در حال گسترش بود. واری‌ها به‌خاطر مومیایی‌هایی که به‌خوبی حفظ شده‌اند، معروف هستند. آن‌ها همچنین از انسان به عنوان قربانی استفاده می‌کردند و در مراسم مذهبی از مواد توهم‌زا استفاده می‌کردند. 

باستان‌شناسان همچنین موفق به کشف دو عصای چوبی در نزدیکی گورستان شدند که در لابه‌لای بقایای سکونتگاه مجاور مشهود شد. روی این دو عصا، شمایل‌هایی حکاکی شده که نشان می‌دهد مردم پاچاکاماک تا حدی با مردم پادشاهی تیواناکو، واقع در جنوب امپراتوری واری در جایی که اکنون بخشی از پرو، بولیوی و شیلی است، تماس داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.