سرپرست اداره کل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص بیان کرد:در راستای بررسی کم فروشی و الزامات برچسب گذاری فرآورده‌های تولیدی، طرح پایش کمی پیش بسته بندی فرآورده‌ها در اجرا می‌شود.

مسلم حسینیان افزود: در این طرح که به صورت مرحله‌ای در حال اجرا است، فرآورده‌های غذایی و بهداشتی از سطح واحد‌های تولیدی و مراکز عرضه نمونه برداری می‌شوند و از نظر کمیت با توجه به اظهارات مندرج در نشانه گذاری (اعم از وزن، حجم و ...) مورد پایش قرار می‌گیرند.
 
سرپرست اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: با توجه به این که پایش کمیت کالا‌های مورد استفاده عموم، به ویژه کالا‌های اساسی، و رعایت حق الناس جزو اولویت‌های اصلی سازمان ملی استاندارد ایران است، اجرای این طرح به صورت مستمر ادامه دارد .
 
وی اضافه کرد: رعایت دقیق کمیت محصولات بسته بندی مهمترین مزیت این طرح است. 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.