حسن پور بیان کرد: در روش الکترومغناطیسی توسط دو بوبین یک میدان مغناطیسی در مسیر آب عبوری ایجاد میشود؛ به این ترتیب یونهای مثبت و منفی آب از هم جدا شده و جذب دو الکترودی میشوند که یک ولتاژ قابل اندازه گیری را ایجاد میکنند.
او گفت: این ولتاژ متناسب با سطح مقطع و سرعت جریان داخل مسیر است؛ به همین دلیل مقدار فلوی عبوری به همین روش قابل اندازه گیری است.
او درباره مزایای این محصول گفت: ارسال همزمان اطلاعات (در حین سنجش دبی، به دلیل وجود لاگر داخلی ارسال اطلاعات انجام میشود.)، باتری بیس بودن، تحریک سیمپیچ و GSM با ولتاژی بالاتر از ولتاژ باتری، مدیریت مصرف باتری (با بهینه سازیهای انجام شده مصرف باتری تا سه برابر ورژنهای قبلی کاهش یافته است)، فناوری ثبات بخشی و پایداری میدان مغناطیسی تشکیل شده از طریق اصلاحات در باتری، عدم وجود محصول مشابه خارجی به ویژه با توجه به قیمت تمام شده محصول از مزایای این محصول است.
حسن پور افزود: قطعات الکترونیکی مورد استفاده در بردهای الکترونیکی به عنوان ماده اولیه، تماما خرید خارج هستند و سایر قسمتهای عمدتا مکانیکی کاملا تولید داخل و ساخت ایران هستند.
او درباره مشکلات برای ساخت محصول گفت: مشکلات عمده در خصوص تهیه مواد اولیه وارداتی با توجه به بحث تحریم و نیز بالا بودن و نوسانات قیمت ارز بهوجود آمده است.
حسن پور ادامه داد: شرکتهای مشابه و همکار در داخل نیز وجود دارند که در بین این شرکتها، شرکت دانشبنیان ما اولین دارنده مجوز فروش کنتورهای الکترومغناطیسی از طرف وزارت نیرو است.