تاریخ مقاومت به قبل و بعد از اتفاق شگرف ۷ اکتبر تقسیم میشود؛ به تعبیر رهبر انقلاب «این شکست از ابعاد نظامی و اطلاعاتی یک شکست غیرقابلترمیم و یک زلزله ویرانگر است که بعید است رژیم غاصب با همه کمکهای غربیها بتواند ضربات عمیق این حادثه به سازههای حاکمیتی خود را ترمیم کند.» در باب ترمیمناپذیری شاکله رژیم هم باید گفت این ترمیمناپذیری شکست در عملیات طوفانالاقصی برای صهیونیستها به ماهیت این رژیم برمیگردد. معروف است که میگویند همه دولتها ارتش دارند، اما اسرائیل ارتشی است که دولت دارد.
مقاومت فلسطین ظرف دو روز به همه اهدافی که در این عملیات برای خودش ترسیم کرده بود، رسید. آنها یک آفند و یک پدافند را طراحی کرده بودند و موفق شدند وارد سرزمینهای ۱۹۴۸ بشوند، ۲۲ شهرک صهیونیستنشین را تصرف و افراد مختلفی را اسیر کنند که همه در جنگ هم اسیر نشده بلکه برخی نظامیانی هستند که در خانههایشان اسیر شدهاند.
از سوی دیگر پس از آتشبس موقت در غزه، این مسأله هم مطرح است که چه بر سر ارتش اسرائیل خواهد آمد؟ این گزاره از همیشه جدیتر است که ارتش رژیم از واکنشهای جهانی علیه اسرائیل در جنگ غزه حساب میبرد! در همین زمینه واشنگتنپست نوشته است: یکی از مقامات اسرائیلی گفت که شبکه تونل حماس بیشتر از آنچه ما فکر میکردیم توسعه یافته و در بخش دیگری افزوده است: بعد از آتشبس انتظار داریم که اعتراضهای جهانی را که در شش هفته اول جنگ داشتیم، تمام شود. اما این تمام ماجرا نیست، چون وقتی رهبر انقلاب تاکید داشتند، خلأ امنیتی رژیم غیرقابلجبران است، یعنی هنوز سازمانهای اطلاعاتی رژیم ازجمله شینبت و موساد با ادعاهای زیاد نتوانستند کاری کنند و با اینکه اسرای اسرائیلی نزدیک نیروهای صهیونیست در شمال غزه بودند، اما حتی یک رد کوچک هم پیدا نکردند!
همچنین پس از حمله ۷ اکتبر، رژیم حدود ۳۰۰هزار نیروی ذخیره را فراخواند؛ تعداد بیسابقهای که باعث شد اقتصاد رژیم صهیونیستی به سمت فروپاشی حرکت کند؛ بنابراین در روزهای آینده، رژیم صهیونیستی با این چالش دشوار هم روبهرو خواهد شد که چگونه جنگی را که آغاز کرده است، بدون ایجاد خشم مجدد بینالمللی به پایان برساند. درهمین زمینه، امیرسرلشکر عبدالرحیم موسوی در مراسم تقدیر ازدانشجویان و پرستاران دانشگاه علوم پزشکی ارتش، عملیات طوفانالاقصی را یک اتفاق بیسابقه در ۷۵سال مبارزه فلسطینیان خواند و گفت: این عملیات نتایج بسیار مهمی داشت و صحت و دقت پیشبینی رهبر انقلاب در مورد اینکه رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید، اثبات کرد.
وی افزود: آثار زوال رژیمصهیونیستی آشکار شده است. آنها سالها تلاش کردند فلسطین فراموش شده و عادی شود و اسم راهبرد خود را هم عادیسازی گذاشته بودند، اما جنگ اخیر، فلسطین را به موضوع اول جهان تبدیل کرد و حتی مردم کشورهای غیرمسلمان جدیتر در حال پیگیری مسأله فلسطین هستند.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: آمریکا با صرف هزینههای زیاد و امپراتوری رسانهای یک تصویر زیبا از حقوقبشر و دموکراسی برای خود ایجاد کرد، اما این جنگ ماهیت و چهره واقعی آمریکا و کشورهای حامی رژیمصهیونیستی را نشان داد. امیر موسوی عنوان کرد: رئیسجمهور آمریکا به نزد منفورترین آدم دنیا رفت و از او حمایت کرد، اما وقتی جنایات رژیمصهیونیستی زیاد شد، بهتدریج مواضع خود را تعدیل کرد. این جنگ به شکست خفتبار رژیمصهیونیستی منجرشد. رژیمصهیونیستی طرفدار آپارتاید بوده و خود را نژاد برتر میداند و سران کشورهای حامی این رژیم هم طرفدار آپارتاید هستند.
وی خاطرنشان کرد: این عملیات اثبات کرد همانطور که سیدحسن نصرا... گفت، رژیم صهیونیستی سستتر از خانه عنکبوت است. هواپیمای ترابری آمریکایی و برخی کشورهای منطقه به این رژیم کمک رسانده و میلیاردها دلار هزینه شد، اما این رژیم در برابر افرادی که سالها در زندان رو باز هستند، شکست خورده و به زانو درآمدند و با حماس مذاکره کرده و شروط حماس برای آتش بس را پذیرفتند. اکنون ابتکار عمل در اختیار حماس است. بیش از۱۵هزار زن و مرد، کودک، پزشک و پرستار را به شهادت رساندند، اما در پایان تسلیم شدند و بار دیگر پیروزی خون بر شمشیر به دست آمد.
دستاورد نداشتن ۵۰ روز جنگ برای صهیونیستها
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه این جنگ هیچ دستاوردی برای رژیم صهیونیستی نداشت، ادامه داد: بمباران مراکز غیرنظامی که دستاورد نظامی محسوب نمیشود. در جنگ زمینی هم تجهیزات زیادی از آنها از دست رفت و تلفات دادند و حتی نتوانستند آنطور که خودشان میگفتند، سران حماس را دستگیر کنند.
امیر موسوی با تبریک هفته بسیج عنوان کرد: بسیج محدود به یک سازمان نیست بلکه تفکری برای راهگشایی است. تفکر بسیجی یعنی ایمان و عزم راسخ، احساس مسئولیت، اعتماد به نفس، خستگیناپذیری و خدمت بیریا به مردم که این ویژگیها در جامعه پرستاری ما وجود دارد. وی با تبریک ۷ آذر روز نیروی دریایی ارتش نیز یادآور شد: تا ۱۵سال پیش کمتر به نقش نیروی دریایی ارتش در جنگ تحمیلی پرداخته میشد. نیروی دریایی ارتش در ۷ آذر ۵۹ نیروی دریایی عراق را از بین برد. اگر نیروی دریایی عراق از بین نمیرفت، سرنوشت جنگ طور دیگری رقم میخورد. این سالها نیروی دریایی از دریای خانگی وارد اقیانوسها شد و در اقیانوس هند، باب المندب، دریای سرخ و اقیانوس اطلس حضور دارد.
وی ادامه داد: اکنون نقش این نیرو بیشتر از گذشته مشخص شده و اگر حضور نیروی دریایی نبود، معلوم نبود امنیت دریانوردی ما چگونه تامین میشد. نیروی دریایی رکن رکین توسعه دریا محور است که توسعه دریامحور میتواند کشور را متحول کند.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تقدیر از نقش جامعه پزشکی و پرستاری در دوران دفاعمقدس و کرونا، گفت: در این روزها هم تقاضای زیادی برای کمک به مردم غزه داشتیم و ما هم به کشور و هم مجامع جهانی اعلام کردهایم که آمادگی داریم در نزدیکی غزه، کمکهای پزشکی را ارائه دهیم و اگر لازم باشد این اتفاق رخ خواهد داد.
عادیسازی روابط از دستور کار خارج شد
معاون هماهنگکننده ارتش گفت: در دوران دفاع مقدس، نیروی دریایی ارتش بهخوبی درخشید، توانمندی خود را به منصه ظهور رساند و بر قله افتخار ایستاد. امیر دریادار حبیبا... سیاری نیز در این مراسم ضمن تبریک ۷آذرماه، روز نیروی دریایی، تصریح کرد: شهدای عملیات مروارید در ۷ آذر۱۳۵۹ در یک عملیات شگفتانگیز با تکیه بر ایمان، انگیزه، ازخودگذشتگی و ایثارگری و بهرهگیری از تاکتیک و تکنیک مناسبی که به کار گرفته بودند، توانستند نیروی دریایی دشمن را شکست دهند و از صحنه آبهای نیلگون خلیجفارس بیرون و تا پایان دفاعمقدس امنیت در دریاها، خطوط مواصلاتی تجاری، کشتیهای نفتکش، جزایر، سکوهای نفتی و تنگه هرمز را حفظ کنند.
وی افزود: یکی از مهمترین اقدامات نیروی دریایی ارتش این بود که از شکست خطوط مواصلاتی جلوگیری کرد و اجازه نداد دشمن بعثی آسیبی به روند صادرات نفت ایران وارد کند؛ چراکه تمام نیازمندیهای آن زمان به صادرات نفت متکی بود و دشمن میخواست صادرات نفت را قطع و خطوط مواصلاتی ما را مختل کند.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه در جنگ تحمیلی، دنیا به دشمن بعثی کمکهای زیادی میکرد، یادآور شد: با وجود همه اقداماتی که دشمنان انجام دادند، اما نیروی دریایی بهخوبی درخشید و بر قله افتخار ایستاد. وی درباره دستاوردهای عملیات طوفانالاقصی گفت: صهیونیستها میخواستند با عادیسازی روابط، موضوع فلسطین به فراموشی سپرده شود، اما در پی عملیات طوفانالاقصی عادیسازی روابط از دستور کار خارج و فلسطین به موضوع اول جهان تبدیل شد. امیر سیاری با بیان اینکه حماس، توانایی خود را در طوفانالاقصی به نمایش گذاشت و این عملیات نتایج بسیار ارزشمندی برای مقاومت داشت، تأکید کرد: صهیونیستها که سرزمین فلسطینیان را اشغال کردهاند، بایدمنطقه را ترک کنند. معاون هماهنگکننده ارتش عنوان کرد: رژیم غاصب صهیونیستی برخوردار از تجهیزات و امکانات مختلف درمقابل خواسته گروههای مقاومت فلسطینی تسلیم شد و قطعا روند پیروزیهای مقاومت ادامه خواهد داشت.
منبع: جام جم