آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی ضمن اعلام پایان تحریم ۱۰ ساله این دانشگاه که باعث ایجاد مشکلاتی برای اعضای هیئت علمی و انتشار مقالات میشد؛ از افزودن سه دانشکده دیگر به ۲۰ دانشکده دانشگاه شهیدبهشتی خبر داد.
او گفت: ۲۰ هزار دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی در حوزههای علوم انسانی، مهندسی، حقوقی مشغول تحصیل هستند. این دانشگاه دارای ۱۰ پژوهشگده است که برخی از آنها در ایران منحصر به فرد هستند. دانشکده هستهای ما تنها دانشکده هستهای در منطقه آسیا و اقیانوسیه است و پژوهشکده لیزر این دانشگاه نیز بسیار پیشرفته و پیشتاز است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه تا کنون در دانشگاه شهید بهشتی شورای صنفی شکل نگرفته، اضافه کرد: در تلاش هستیم که این شورا تشکیل شود.
او بیان کرد: فعالیتهای پژوهشی ما قابل قبول است و تعداد مقالات ما امسال نسبت به سالهای گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته به طوری که در سال ۱۴۰۱ دو هزار و ۳۲ مقاله بین المللی نمایه شده در پایگاه اسکوپوس داشتیم و امسال هم تاکنون به ۱۷۹۱ رسیده است. در زمینه تولید علم به زبان فارسی که تاکید رهبر انقلاب است نیز تلاش کرده ایم و تلاش برای تبدیل شدن زبان فارسی به عنوان پایگاه علمی جهان ادامه دارد.
او درباره فعالیتهای این دانشگاه درحوزه فناوری و نوآوری اظهار کرد: در مجموع ۱۵۹ شرکت در پارک علم و فناوری و مرکز رشد و نوآوری در دانشگاه مستقر هستند و ۱۵۸۹ نفر در این شرکت ها مشغول به کار هستند.
آقامیری ادامه داد: بزرگ ترین مرکز فناوری در دانشگاه شهید بهشتی ایجاد شده است. ساختمان پارک علم و فناوری هفته آینده با حضور معاون رئیس جمهور افتتاح می شود، ۲۰ مرکز نوآوری در این دانشگاه وجود دارد.
رئیس دانشگاه تهران بیان کرد: فعالیت های بین المللی دانشگاه خوب است. دانشگاه شهید بهشتی ارتباط علمی خوبی با دانشگاههای روسیه، آسیای میانه، عمان، عراق، ازبکستان، افغانستان، اندونزی، چین دارد که منجر به امضای قرارداد و تفاهم نامه شده است.
او با اشاره به افزایش جذب پذیرش دانشجوی خارجی، بیان کرد: در گذشته شمار دانشجویان خارجی در این دانشگاه کم بود اما امسال تعداد دانشجوی خارجی چهار برابر نسبت به سال قبل افزایش یافته است. ضمن اینکه بعد از تغییرات در افغانستان ۵۰ بورس به دانشجویان دختر افعانستانی اعطا شد که ۱۱ نفر از آنها تاکنون پذیرش شده اند. همچنین برنامه های پسادکتری و بازدید اساتید خارجی از این دانشگاه اجرا شد.
آقامیری یادآور شد: این دانشگاه به عنوان بزرگ ترین مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان فعال است و ۴۰۰ دانشجوی پزشکی غیرایرانی در دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل زبان فارسی حضور دارند.