ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تاکید برلزوم رعایت نکات بهداشتی گفت: با انجام نظارت بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بیش از ۱۷۵ هزار مورد بازرسی در ۷ ماهه نخست امسال انجام شده است که ۲۶۸ مورد از اماکن و واحد صنفی تعطیل و ۱۸ هزار و ۲۳۰ واحد اخطار بهداشتی دریافت کردند.
او گفت: ۶۷۵ واحد صنفی متخلف در راستای اجرای قانون در این مدت به داد گاه معرفی شده است.
ذاکری گفت: در راستای کنترل مواد غذایی هزار و ۲۶۲ نمونه مواد غذایی مشکوک از واحدهای تولید و عرضه تهیه و برای انجام آزمایشات میکروبی و شیمایی و بررسی سلامت به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شده است.
معاون بهداشتی گفت: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند.