مجری طرح‌های اشتغالزایی بنیادبرکت ایرانشهر گفت:در حوزه ایرانشهر از سال ۹۸ تاکنون، بیش از ۶ هزار طرح به صورت مستقیم و غیر مستقیم اجرایی شده است که بیشتر طرح‌ها در قالب طرح خردخانگی، کشاورری، شیلات، کارگاه‌های صنعتی بوده است.

یاسر نارویی  بیان کرد: بنیاد برکت از سال ۱۳۸۶ به دستور مقام معظم رهبری کار خود را شروع کرده است. این بنیاد در حوزه‌های مختلفی از جمله زیرساختی مانندساخت مدارس، ساخت خانه بهداشت، ساخت کتابخانه و در حوزه آموزش بسیاری از پروژه‌های ساختمانی و بیمارستانی در سراسر کشور نمونه بارز فعالیت‌های بنیاد برکت است که بسیاری از مناطق محروم به واسطه اجرای این طرح‌ها دارای کلاس درس و شبکه بهداشت شده‌اند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۷بنیاد برکت رسماً در سیستان و بلوچستان فعالیت کاری خود را آغاز کرد، در جنوب سیستان و بلوچستان درشهرستان‌های دلگان، سرباز فنوج و نیکشهر و در منطقه سیستان هم در زابل، هیرمند و زهک فعالیت‌ها شروع شد.

مجری طرح‌های اشتغالزایی بنیادبرکت ایرانشهر تصریح کرد: بنیاد برکت درحوزه اشتغال در دو بخش اجتماع محور و بنگاه محور فعالیت می‌کند که بخش اجتماع محور یعنی طرح‌های خردو خانگی که عموما جامعه هدف آن، زنان سرپرست خانواده، زنان بدسرپرست و زنان بی‌سرپرست هستندو بخش بنگاه محور به نوعی فراتر از طرح‌های اجتماع محور است و برای شرکت‌های بزرگ، کارخانجات وصنایعی است که فعالیت داشته و نیاز به توسعه و تکمیل تجهیزات دارند و تسهیلات دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: دربخش اجتماع محور که مرتبط با جامعه روستایی وحاشیه شهرهای مناطق محروم در سیستان و بلوچستان بود، طرح‌های دربخش جهادکشاورزی از قبیل انواع کشت‌های محصولات زراعی و باغی، دامداری، شیلات و حتی دانش بنیان در حوزه کشاورزی شامل بوده است.

نارویی بیان کرد: در بخش صنایع هم طرح‌های کارگاهی و تولیدی داشتیم که به صورت اجرایی کار را با تسهیلات بنیاد و با کمک مجریان و مشاوران طرح شروع کرده‌اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در واقع میتوان گفت که بنیاد برکت در حوزه‌های مختلف و بدون محدودیت وارد عمل شده و تسهیلات خوبی را اعطا کرده است. درحال حاضر در سراسر کشور هزار نفر به عنوان مجری و تسهیل گر با بنیاد برکت در حال فعالیت و کارهستندکه عمده فعالیتشان اجتماع محور وطرح‌های خرد و کوچک است.

مجری طرح‌های اشتغالزایی بنیادبرکت اظهار کرد: در حوزه شهرستان ایرانشهر از سال ۹۸ تاکنون، بیش از ۶ هزار طرح به صورت مستقیم و غیر مستقیم اجرایی شده است که بیشتر طرح‌ها در قالب طرح خردخانگی، کشاورری، شیلات، کارگاه‌های صنعتی بوده است.

وی افزود: در سه بخش مرکزی، دامن و بزمان شهرستان ایرانشهر تعدادی ازطرح‌های خرد و خانگی رابه عنوان طرح‌های اجتماع محور اجراکردیم که در هر طرح بالای سه نفر به طور مستقیم و ۶ نفر به طور غیر مستقیم مشغول به کار شدند. همچنین دربعضی از کارگاه‌های البسه در حال حاضر حدود ۱۶ نفر اشتغال ایجاد شده است.

نارویی با اشاره به اینکه در شبکه تسهیل گری بنیادبرکت نیروی‌های بومی استخدام شده‌اند، ادامه داد: خانم‌ها پرچم دار طرح‌های اشتغال زایی در سیستان و بلوچستان هستند چراکه استان ما زنان تلاشگر، دلسوز و وفادار به خانواده دارد و درکنار خانواده موضوع اشتغال را پیش میبرند.

برچسب ها: اشتغال ، کارآفرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار