![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، میز خدمت قضایی با حضور عمران علیمحمدی رئیس کل دادگستری ایلام و سایر مسئولین دستگاه قضایی استان در مصلی شهر ایلام برگزار شد.
در راستای تکریم ارباب رجوع و ارتباط آسان مردم با مسئولین قضایی و تحقق دستورات ریاست قوه قضاییه مبنی بر حضور مقامات قضایی در مساجد و ملاقات بی واسطه با مردم، میز خدمت مسئولین قضایی استان ایلام برگزار شد.
رئیس کل دادگستری استان ایلام در حاشیه این دیدار مردمی اظهار داشت: عمل به دستورات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر لزوم حضور مسئولین قضایی در مساجد و دیدار بدون واسطه با مردم به اشکال مختلف و اجرای سیاستهای ابلاغی دستگاه قضایی در خصوص تکریم ارباب رجوع و تسریع در رسیدگی به مشکلات مردم، از مهمترین اهداف برگزاری میز خدمت دستگاه قضایی در مساجد و نمازهای جمعه در استان است.