![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
شرکت برقرسانی افغانستان (برشنا) روز پنجشنبه، ۲ قوس، با نشر خبرنامهای نوشت برق وارداتی ولایتهای کابل، پروان، کاپیسا، پنجشیر، بلخ، سمنگان، بغلان، ننگرهار، لغمان، غزنی، میدانوردک، لوگر، پکتیا و خوست پس از کاهش ۵۰ درصدی به مدت یکروز دوباره وصل شده است.
این در حالی است که شرکت برشنا صبح امروز با نشر خبرنامهای گفته بود بهدلیل ترمیم و ساخت اساسی تاسیسات برق در ازبکستان، برق وارداتی شماری از ولایتهای کشور از ساعت ۸:۰۰ صبح تا ۴:۰۰ عصر کاهش خواهد یافت.
گفتنی است افغانستان بیشترین برق مورد نیاز خود را از کشورهای همسایه بهویژه ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان و ایران وارد میکند.