بسیاری از جوانان غربی در شبکه‌های اجتماعی خود اعلام کردند با دیدن «مقاومت آهنین» مردم فلسطین تصمیم گرفته‌اند به دین اسلام بپیوندند.

در هفته‌های اخیر، تعداد فزاینده‌ای از جوانان غربی و به ویژه زنان، در شبکه‌های اجتماعی خود اعلام کرده‌اند به دین اسلام گرویده و مسلمان شده‌اند. این افراد که از جنگ غزه به عنوان انگیزه تغییر دین خود یاد کرده‌اند، تعداد زیادی ویدئو در شبکه اجتماعی تیک‌تاک به اشتراک گذاشتند. بسیاری از آنان حجاب بر سر داشتند، قرآن می‌خواندند، تصاویری از شرکت در تظاهرات حامیان فلسطین منتشر کردند و برخی حتی گفتند در حال یاد گرفتن زبان عربی هستند. 

به گزارش فاکس نیوز، یکی از این کاربران «مگان رایس» نام دارد. او ۳۴ ساله است و در شهر «شیکاگو» آمریکا زندگی می‌کند. مگان از ماه گذشته در رسانه‌های اجتماعی خود، به خصوص تیک‌تاک در خصوص بحران انسانی در غزه صحبت کرده است. او پس از آنکه در ویدیویی از «ایمان آهنین» فلسطینی‌ها در جنگ سخن گفت، بیان کرد که اقدامات تل‌آویو در جنگ غزه سبب شده بخواهد دین خود را تغییر دهد. مگان اکنون در پلتفرم پیام‌رسان «دیسکورد» یک باشگاه مجازی کتب مذهبی تاسیس کرده و با حجاب، مراسم قرآن‌خوانی مجازی را به صورت زنده برگزار می‌کند. 

او در یک مصاحبه گفت: «می‌خواستم در مورد ایمان مردم فلسطین صحبت کنم که چقدر این ایمان قوی است، و آن‌ها هنوز هم جایی پیدا می‌کنند که سپاسگذاری از خداوند را در اولویت قرار دهند، حتی وقتی همه چیز از آن‌ها سلب شده است».

مگان رایس، آمریکایی تازه مسلمان شده

قرآن خواندن در تیک‌تاک به یک ترند تبدیل شد

مگان رایس تنها کسی نیست که می‌خواهد خواندن قرآن را تجربه کند. روزنامه انگلیسی گاردین گزارش داد جوانان زیادی در شبکه اجتماعی تیک تاک متن قرآن را می‌خوانند تا دینی که مدت‌هاست به وسیله رسانه‌های غربی در حاشیه قرار گرفته است را درک کنند. ویدئو‌های قرآن خوانی اخیرا با هشتگ #quranbookclub ارسال می‌شود و میلیون‌ها بازدید دارد. 

زارینا گروال، دانشیار دانشگاه ییل آمریکا که محقق مسائل فرهنگی است، در این خصوص می‌گوید: «آن‌ها به قرآن روی می‌آورند تا مقاومت، ایمان، قدرت اخلاقی و شخصیت باورنکردنی را که در فلسطینیان مسلمان می‌بینند، درک کنند.»

میشا یوسف، نویسنده و مجری پادکست پاکستانی-آمریکایی که به مطالعه تفاسیر قرآن می‌پردازد، از سال ۲۰۲۰ مجموعه اینستاگرامی باشگاه کتاب قرآن خود را برگزار کرده است. او می‌گوید: «قرآن مملو از استعاره‌هایی از طبیعت است و شما را تشویق می‌کند که از طبیعت محافظت کنید. قرآن همچنین نگرش ضد مصرف‌گرایی را دارد، این حس که همه ما محافظ زمین هستیم و نباید با دنیا یا همنوعان رابطه استثماری برقرار کنیم.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۲
عدو شود سبب خیر... الهی یا رب..هزار بار شکر..خیلی خبر خوبی بود..اللهم عجل لولیک الفرج..
آخرین اخبار