معاون جهاد کشاورزی چرام از آغاز برداشت سالمترین محصول سبزی استان از ۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حمیدی با بیان اینکه در هر هکتار ۳۰ تن سبزی برداشت میشود گفت: برداشت سبزی در مزارع چرام در سه مرحله انجام و علاوه بر نیاز داخلی، به سایر استانها نیز صادر میشود.
وی افزود: آبیاری سبزی با روش نوین و از آب چاه استفاده میشود.
ثارالله حمیدی با بیان اینکه کاشت سبزی خورشتی و خوردنی یکی از فعالیتهای کشاورزی در چرام است ادامه داد: این محصول علاوه بر کسب درآمد موجب اشتغال اهالی روستای بلدان شهرستان شده است.
معاون جهاد کشاورزی چرام اضافه کرد: کشت سبزی شامل تره، شوید، اسفناج، شنبلیله، جعفری، گشنیز، کاهو، تربچه، هویج و کرفس است که در دو نوبت بهاره و پائیزه انجام میشود.
ثارالله حمیدی گفت: به دلیل استفاده کشاورزان این شهرستان از آب چاه، استفاده از کودهای استاندارد، استفاده حداقلی از سموم دفع آفات مجاز و آبیاری نکردن با آب فاضلاب، سبزی تولیدی در چرام را به سالم ترین محصول استان تبدیل کرده و میتوان از آن به عنوان محصولی ارگانیک نام برد.
سبزی کاران چرامی از نبود صنایع تبدیلی برای توسعه کسب و کار خود گلایه دارند و از مسئولان درخواست کردند برای فراهم شدن توسعه این صنعت در شهرستان چرام تلاش کنند.