آیین پایانی هفتمین جشنواره شعر طنز چهارمحال و بختیاری با حضور جمعی از شاعران، مسئولان و علاقه‌مندان به شعر در شلمزار برگزار شد و برترین‌های این دوره از جشنواره لوح و تندیس خود را دریافت کردند.

همایون علیدوستی، وحید برزگر قهفرخی و حمید رضایی اعضای هیات داوران هفتمین جشنواره شعر طنز این استان پس از بررسی ۱۳۰ اثر ارسالی به دبیرخانه این جشنواره، سه اثر را به عنوان آثار برگزیده و یک اثر را نیز به عنوان شایسته تقدیر انتخاب و معرفی کردند.

بر اساس آرای آنان، زهرا علیدوستی، احمد رفیعی وردنجانی و حیدر استکی به ترتیب صاحب مقام‌های اول تا سوم شدند و تقی زحمتکش هم عنوان شایسته تقدیر این جشنواره را به دست آورد.

جشنواره شعر طنز به صورت منطقه‌ای در شلمزار برگزار شود

عضو هیات داوران هفتمین جشنواره شعر طنز چهارمحال و بختیاری در آیین پایانی این جشنواره گفت: این رویداد ادبی ریشه‌ای هفت ساله دارد و بهتر آن است که برای معرفی و شناخته شدن آن در کشور نامی مشخص و ثابت برای آن در نظر گرفته شود.


بیشتر بخوانید


حمید برزگر قهفرخی با پیشنهاد بازگرداندن نام «تلخند» به جشنواره شعر طنز استان افزود: این نام زهر طنز را به خوبی بیان می‌کند و عنوان مناسبی است که در سال‌های گذشته نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت.

وی با بیان اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حاشیه جشنواره از الزاماتی است که به چشم می‌آید، تصریح کرد: در این کارگاه‌ها می‌توان علاوه بر بیان نکات زبانی، ادبی و فکری درباره چرایی و علل انتخاب شدن یا نشدن آثار گفتگو کرد و زمینه را برای انتقال تجربیات نیز فراهم ساخت.

مؤلف کتاب چشم‌های هر شب خیس ادامه داد: برگزاری جشنواره به صورت منطقه‌ای هم به گسترش ارتباط میان طنزپردازان و غنای آثار ارائه شده کمک می‌کند.

 برزگر همچنین درباره آثار ارائه شده به هفتمین جشنواره شعر طنز چهارمحال و بختیاری هم یادآور شد: این آثار در سه سطح زبانی، ادبی و فکری مورد بررسی قرار گرفت که در بسیاری از آثار از منظر زبانی، آشفتگی به چشم می‌آمد که همین نکته، لزوم برگزاری کارگاه‌های حاشیه جشنواره را پررنگ‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه در آثار ارائه شده به جشنواره از منظر ادبی، اتفاق ویژه‌ای روی نداده و بیشتر آثار تکرار اتفاقات گذشته بود، افزود: نوع انتقادات در برخی آثار نیز از حد عرف عدول کرده و شکل ادبی و شاعرانه خود را از دست داده بود که می‌توان این نکته را نیز در کارگاه‌های آموزشی بررسی کرد تا شاعران با مفاهیم شعر طنز بیشتر آشنا شوند.

عضو هیات داوران هفتمین جشنواره شعر طنز چهارمحال و بختیاری گفت: چند اثر نثر نیز با مفهوم طنز به جشنواره ارسال شده بود که نشان از ظرفیت موجود در این بخش است که شاید بتوان آن را در دوره‌های بعدی به بخش‌های جشنواره اضافه کرد.

برزگر پرداختن به ظرفیت‌های زبانی و گویشی موجود در استان را در جشنواره طنز مهم دانست و افزود: هیات داوران پیشنهاد می‌کند با توجه به چنین ظرفیت ویژه‌ای، بخشی نیز با عنوان شعر طنز گویشی به عنوان طرحی نو و قابل‌تأمل در دوره‌های بعدی جشنواره شعر طنز چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته شود.

گفتنی است، هفتمین جشنواره شعر طنز چهارمحال و بختیاری در محور‌های آب، محیط‌زیست، فضای مجازی؛ فرصت‌ها و تهدیدها، جمعیت، جوانی، فرزند آوری، معیشت و رفاه خانوادگی، نشاط اجتماعی و امید به آینده برگزار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار