شب گذشته رژیم صهیونیستی اخبار مربوط به توقیف یک کشتی صهیونیستی در دریای سرخ را تایید کرد. این اتفاق درست بعد از آن رخ داد که صبح روز گذشته یمن به کشتیهای صهیونیستی هشدار داد. یمنیها تاکید کردند در صورتی که کشتی با پرچم رژیم صهیونیستی ببینند یا متوجه شوند کشتی برای شرکتهای این رژیم یا در اجاره صهیونیستها است، آن را هدف مشروع خود میدانند.
درپی ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه یمن اعلام کرد وارد جنگ مستقیم با این رژیم شده و طی دو ماه گذشته با موشکهای کروز و بالستیک و پهپادهای انتحاری حملاتی را به بندر جنوبی اراضی اشغالی انجام داد که بر اساس گزارشها با اهداف خود برخورد کردند.
موشکهای یمنیها به جنوب اراضی اشغالی رسید مسئلهای که توجه برنامه ریزان نظامی و سیاسی در آمریکا و رژیم صهیونیستی را به خود جلب کرد، زیرا هدف قرار دادن آن منطقه مستلزم آن بود که موشکها تقریباً ۱۸۰۰ کیلومتر از شمال یمن در امتداد دریای سرخ حرکت کنند.
رژه نظامی بزرگ یمن در ۲۱ سپتامبر گذشته نقطه حائز اهمیتی بود که بسیاری از آن غافل شدند. طی آن یمنیها قابلیتهای جدیدی را از موشکها و پهپادهای خود نشان دادند. این بدان معناست که تنها در صورتی که این کشور تصمیم بگیرد از زرادخانه موشکی خود علیه اهدافی استفاده کند، بسیاری از مناطق و اهداف در برد موشکهای یمن قرار خواهد گرفت.
موشک طوفان که گمان میرود در حمله به اراضی اشغالی استفاده شده باشد طولش حدود ۱۶ متر و عرض آن حدود یک و نیم متر است. برد موشک طوفان ۱۳۵۰ تا ۱۹۵۰ کیلومتر است. بنظر میرسد این موشک دو مرحلهای باشد. در مرحله اول از سوخت مایع استفاده میکند و در مرحلهی بعدی از سوخت جامد که به آن این اجازه را میدهد برد زیادی داشته باشد.
یمنیها موشکهای کروز قدس را نیز در اختیار دارند و نسخههای متعددی از این موشکها موجود است که برد برخی از آنها در حدود ۱۶۵۰ کیلومتر است و گمان میرود همان موشکی است که توسط ناو آمریکایی «یو اس اس کارنی» هدف قرار گرفت.
یمنیها به سرعت برد زرادخانه موشکی خود را به روز میکنند. در سال ۲۰۱۵، یمنیها قاهر-۱ و قاهر-ام ۱ را ساختند. موشکهای قاهر-ام۲ که از خانواده موشکهای زمین به هوای شوروی از نوع سام است، در ۷۵۵ اینچ برای مأموریتهای حمله زمینی اصلاح شد. این موشکها میتوانند به برد ۲۵۰ تا ۴۰۰ کیلومتر برسند.
در سال ۲۰۱۶ یمن از موشک برکان ۱ با بردی ۸۰۰ کیلومتری خبر داد. برکان ۱ موشکی بالستیک با برد کوتاه است که در سال ۲۰۲۳ بروزسانی شده و برد آن به ۱۰۰۰ کیلومتر رسید و با نام عقیل آن را معرفی کرد. از سال ۲۰۱۹، یمنیها اعلام کردهاند که موشک برکان ۳ را در اختیار دارند. این موشک طولانیترین برد در زرادخانه موشکی یمنیها (قبل از ساخت موشک طوفان) بوده وبرد آن از ۱۲۰۰ کیلومتری عبور کرده است. بارکان ۳ برای اولین بار در ۱ آگوست ۲۰۱۹ استفاده شد.
پیشرفت در صنعت موشکی باعث نشد یمنیها از پهپاد غافل شوند. در سال ۲۰۱۸ یمن اعلام کرد پهپادی با اسم «صماد» ساخته است که برد آن برای ۱۲۰۰ کیلومتر تا ۱۷۰۰ کیلومتر و از نوع پهپادهای انتحاری است.
یمن همچنین از پهپاد وعید با برد ۲۵۰۰ کیلومتر خبر داد. پهپاد وعید برای حمله به اهداف زمینی از فاصله دور به عنوان یک پهپاد انتحاری طراحی شده است که پس از رسیدن به هدف، خود را در آنجا منفجر میکند. البته این پهپاد قابلیت این را دارد که پدافند هوایی نیروهای متخاصم را سردرگم کند تا گلولههای آن برای هدفی کم ارزش هدر برود.
پهپاد وعید سه و نیم متر طول دارد و عرض آن به دو متر و نیم می رسد. وعید دارای یک بال کوتاه مثلثی شکل است که در بدنه مرکزی ادغام شده است. این پهپاد در جلوی خود دارای یک کلاهک جنگی است که وزن آن ۳۰ تا ۵۰ کیلوگرم تخمین زده میشود، در حالی که موتور در پشت آن قرار دارد.
حملات پهپادی یمن به اراضی اشغالی
علاوه بر قابلیتهای هوایی یمن، نیروهای دریایی این کشور ابزارهای جدیدی در اختیار دارند، حدود یک سال پیش یمنیها از قایقهای رزمی از انواع «عاصف»، «ملاح» و اخیراً «نذیر» رونمایی کردند که توانایی حمل سلاحهای متوسط و سبک را دارند و میتوانند ۱۰۷ فروند موشک کاتیوشا شلیک کنند. برخی از قایقها میتوانند سامانههای پدافند هوایی را حمل کنند و برای ضربه زدن و کنترل کشتیها استفاده شوند، همچنین یمنیها دارای قایقهای خودران برای اهداف جنگی و شناسایی دریایی هستند.
یمن همچنین اعلام کرد که دارای مینهای دریایی از نوع «مسجور»، «ثاقب»، «کرار»، «مجاهد» و ... است. علاوه بر موارد فوق، یمنیها دارای موشکهای روبیگ ۶ هستند، یک سامانه دفاع ساحلی روسی که از موشکهای ضد کشتی KH-۳۵UI استفاده میکند که آن بردی تا ۲۶۰ کیلومتر دارد و با استفاده از فناوری راداری عمل میکند، یعنی نزدیک سطح حرکت میکند. هر کدام از آنها یک کلاهک ۱۴۵ کیلوگرمی با قابلیت انفجار قوی حمل میکنند که برای نفوذ به موانع و محفظهها به صورت افقی قبل از انفجار در داخل کشتی طراحی شده است.
یمنیها همچنین نسخههای جدیدی از موشکهای هدایتشونده ضد کشتی مانند «تانکیل» و انواع دیگر مانند «حاطم»، «فالق» و «صیاد» دارا هستند که موشکهای بالدار مجهز به رادار یا جستجوگر حرارتی است.
با توجه به مطالب فوق میتوان نتیجه گرفت که یمنیها در حال توسعه ذخایر نظامی خود به ویژه در دو حوزه برد موشکی و توان دریایی هستند و مسلم است که آنها هم اکنون از طریق موشک یا پهپادهای انتحاری به اراضی اشغالی میرسند. این یک جبهه جدید و غیرمنتظره را در جنوب شبه جزیره عربستان برای صهیونیستها باز میکند که فاصله زیادی با مرکز درگیری در سرزمینهای اشغالی فلسطین دارد اما علیه صهیونیستها عملیاتهای مختلف انجام میدهد.
چشم و گوش و دلتون همه یکپارچه به تحولات یمن باشه
یمن اصلی ترین حرکت به سمت ظهور حضرت عشقِ
جهان فکرش رو هم نمیتونه بکنه که یمنی ها به چه ایمان و قدرتی خواهند رسید و چقدر ثابت قدم و قوی پیش خواهند رفت
چشم جهانیان رو خیره خواهند کرد
و مورد آخر یمنی ها چشم و گوش و دلشون به رهبری ایران و با تمام وجود و بدون هیچ کم و کاستی سربازی میکنن
دم یمنی های باایمان و شجاع و دلاور گرم
انشاالله پیروز بشن
نصر من الله و فتحن غریب
اگر موشک الخرمشهر بسازن با کلاهک هشتاد بمبی عجب چیزی بشه!!!
۱۱:۰۳ ۲۹ آبان ۱۴۰۲
با منطق تو پس مردم غزه هم خودشون انتخاب کردن دیگه اینهمه شیون و زاری نداره!