اسماعیل چمنی در نشست هم اندیشی سالیانه اساتید مشاور انجمنهای دانشجویی و روسای دانشکدههای دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دانشجویان فعال در انجمنهای علمی به صورت داوطلبانه به اهداف علمی دانشگاه کمک میکنند، گفت: فعالیت در انجمنهای علمی در یادگیری اصول حرفهای و اجتماعی رشته تخصصی تاثیرگذار است.
او ایجاد ارتباط و همبستگی بین اساتید، فارغ التحصیلان و مدیران دانشگاه، شناسایی و رعایت حقوق دانشجویی و حمایت از آن، ارتقای تفکر انتقادی، ایجاد اعتماد به نفس و بارور کردن آن، افزایش قدرت ریسک پذیری، تقویت روحیه همکاری، افزایش ارتباط علمی با سایر دانشگاه ها، انجمنها و مجامع علمی، شناسایی قدرت مدیریتی دانشجویان و معرفی به مراکز قدرت و مدیریتی را از جمله کارکردهای انجمنهای علمی عنوان کرد و افزود: فعالیت در انجمنهای علمی میتواند باعث فراگیری مهارت برای ایجاد فرصتهای شغلی در آینده شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه انجمنهای علمی بازوهای علمی دانشکدهها هستند، ادامه داد: انتظار میرود انجمنهای علمی بیش از پیش فعالتر شده و روحیه مطالبه گری داشته باشند.
چمنی با بیان اینکه در حوزه مالی هیچ ضعف و کمبودی برای فعالیت انجمنهای علمی نداریم، اضافه کرد: تلاش میکنیم دانشجویان در حوزه انجمنهای علمی هیچ دغدغهای نداشته باشند.
او با بیان اینکه طی یک و نیم سال گذشته ۸۵ میلیارد در حوزه فرهنگی هزینه شده که به نوعی سرمایه گذاری است، افزود: صرفا هزینه کردن مهم نیست؛ بلکه باید در مقابل این هزینهها بازخورد فرهنگی مناسبی نیز داشته باشیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه باید فرهنگ علمی، فرهنگ دانشجویی و فرهنگ پژوهشی ما درست باشد تا بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم، تصریح کرد: برگزاری دورههای مهارتی برای دانشجویان جزو اولویتهای ما میباشد تا دانشجویان بعد از اتمام دوران تحصیل خود بتوانند از مهارت خود استفاده نمایند.
چمنی تاکید کرد: از روسای دانشکدهها و اساتید مشاور انجمنهای علمی انتظار میرود تا کمک کنند استعدادهای دانشجویان شکوفا شوند؛ چراکه این عزیزان آینده سازان و مدیران آینده کشور هستند.
او با بیان اینکه با هماهنگی معاون فرهنگی و اجتماعی مشاور رئیس دانشگاه در امور انجمنهای علمی منصوب خواهد شد تا ارتباط بیشتری با فعالیتهای انجمنهای علمی داشته باشیم، ادامه داد: از اساتیدی هم که همراه فعالیتهای انجمنهای علمی باشند، حمایتهای لازم صورت خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه حرمت، عزت و کرامت دانشجویان باید حفظ شود، خاطرنشان کرد: از امسال در دانشگاه محقق اردبیلی، رئیس دانشکده و مدیر برتر که مورد وثوق دانشجویان، اساتید و کارمندان باشد انتخاب شده و تجلیل خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دانشجویان فعال در انجمنهای علمی بالهای علمی و پژوهشی دانشگاه هستند، گفت: از فعالیتهای مفید، فاخر و ماندگار دانشجویان در انجمنهای علمی به صورت همه جانبه حمایت میشود و طبق تاکیدات رئیس دانشگاه هیچگونه محدودیت مالی نیز در این خصوص وجود ندارد.
عباس فنی اصل گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی دارای ۱۱۰ تشکل، کانون و انجمن میباشد که از این تعداد ۷۰ انجمن علمی و مابقی کانونهای فرهنگی و مذهبی و تشکلهای اسلامی هستند.
او با بیان اینکه دانشجویان در انجمنهای علمی مشغول فعالیتهای سالم علمی و پژوهشی هستند، افزود: پرورش دانشجویان در حوزههای مختلف از اهداف انجمنهای علمی بوده و این انجمنها آبرو و ابهت دانشگاه را بالا میبرند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی تاکید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به شعار انجمنهای علمی دانشگاه محقق اردبیلی را نشان از فعالیتهای تاثیرگذار آنها دانست و تصریح کرد: انجمنهای علمی دانشگاه محقق اردبیلی طی سالهای اخیر همواره جزو ۵ دانشگاه برتر کشور بوده اند.
مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه انجمنهای علمی دانشجویی امکانی برای تمرین داوطلبانه فعالیتهای علمی در قالب گروهی است، گفت: در این انجمنها دانشجویان با اهداف علمی و تخصصی گرد هم میآیند و با فعالیت در انجمنهای علمی ضمن ترویج و تعمیق فضای علمی در دانشگاه ها، زمینه رشد خود را نیز فراهم میآورند.
مهدی سیدرحیمی افزود: رویداد علمی، تولید و نشر محتوای علمی، فعالیت پژوهشی، کارآفرینی، خلاقیت علمی، گفتگوی علمی و تخصصی و ارتباطات و همکاریهای علمی از جمله شاخصهای مهم فعالیتهای علمی هستند.
او با بیان اینکه ۶۷ انجمن علمی دانشجویی دانشگاه در سالتحصیلی گذشته حدود ۸۵۸ فعالیت انجام داده اند که نشان از روند رو به رشد فعالیتها دارد، ادامه داد: از این تعداد ۶۷ فعالیت کیفی به شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت ارسال شده است.