سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر میزان تخت بیمارستانی در کشور حدود ۱۶۰ هزار تخت است که ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در این دولت اضافه شده است.
به گفته وی تامین تجهیزات بیمارستان امام خمینی شهریار به طور کال در این دولت انجام شده است.
او ادامه داد: سرانه تخت بیمارستانی باید در کشور به ۲.۵ برسد و این آمار در کشورهای همجوار ۳ و در کشورهای اروپایی حدود پنج است.
معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: بررسیها نشان میدهد که به ازای هر تخت سه نفر نیرو لازم داریم و در آزمون استخدامی امسال ۲۵۰۰۰ نفر جذب خواهند شد. باید بیمه هاکمک کنند تا تعرفهها واقعی باشند و این به معنای افزایش هزینههای پرداختی از جیب مردم نخواهد بود.
وی بیان کرد: مصوبه مجلس برای افزایش ۱۲ درصدی میزان پذیرش نیروی متخصص نیازمند فراهم شدن زیرساختهای لازم است.
در ادامه بهروز رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت گفت: بر اساس دستور رئیس جمهوری مبنی بر تکمیل پروژههای نیمه تمام یک کارگروهی در این خصوص تشکیل شده است. بیمارستانهای ولیعصر اراک، بوعلی همدان و بیمارستان تنکابن از جمله پروژههای نیمه تمام است که به زودی راه اندازی خواهد شد.
در ادامه عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار اقدامی مهم در ارتقای درمان این شهرستان شده است. با راه اندازی این بیمارستان ۷۰ تخت مراقبت ویژه به تختهای شهریار اضافه و ۲۰ تخت دیالیز نیز اضافه شده است. بیش از ۹۵ درصد از تجهیزات بکار رفته توسط شرکتهای دانش بنیان تولید شده است.
وی ادامه داد: این بیمارستان دولتی است و ۹۰ درصد از هزینههای بستری توسط بیمهها پوشش داده خواهد شد. در سالهای گذشته به دلیل عدم بودجه کافی رشد فیزیکی نداشته و در این دولت، پیشرفت زیادی داشته است. در این دولت این پروژه ۲۴درصد رشد داشته و الان این بیمارستان تکمیل شده است.