نشست خبری چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با گرامی داشت یاد شهدای خبرنگار راه بیت المقدس امروز ۲۸ آبان ماه با پخش سرود ملی کشورمان در موزه هنرهای معاصر فلسطین برگزار شد.
خالد القدومی نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس، سهیل اسعد دبیر چهاردهمین جشنواره فیلم عمار، سعید خورشیدی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره عمار، حمید صالحی دبیر اجرایی چهاردهمین جشنواره عمار به همراه دیگر میهمانان در این نشست خبری حاضر شدند.
در ابتدای نشست علی خلیلی دانشجوی فلسطینی در ایران، ضمن اشاره به اینکه درحال حاضر فلسطین در نقطه عطفی در تاریخ جهان قرار دارد گفت: جنبش مقاومت فلسطین در پیروزیها و عملیاتهای خود نظیر کنترل پایگاههای رژیم صهیونیستی، گروگانگیری، مبارزه در ۷ اکتبر و ... کاملا موفق عمل کرده است. آن جنگ، جنگ رسانه است. وقتی حماس از رشادتهای رزمندگان خود نظیر آتش زدن بولدوزر اسرائیلی تصویر منتشر میکند ترس و وحشت اسرائیل و آمریکا مثال زدنی است.
وی ادامه داد: پس از عملیات طوفان الاقصی، همدلی جهانی حول محور فلسطین ایجاد شد و دانشگاههای معروف جهان با مردم فلسطین ابراز همدردی کردند از همین رو خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد راهپیماییهای در حمایت فلسطین ۷ برابر حمایت از اسرائیل است.
در ادامه این نشست خبری علی محمد مهدب شاعر و از داوران پیشین جشنواره فیلم عمار بیان کرد: بسیار شنیدیم که فلسطین کلید کوچک رازآلود است که مژههای بزرگی در نام خود دارد. معتقدم با این وضعیتی که امروز در فلسطین ایجاد شده است، بیشتر به معنای آن پی میبریم. از گذشته شاعران نویسندگان بسیاری در این راه شهید شدند که ناجی العلی، مصطفی عقاد و غسان کنفانی و ... در راه آرمان فلسطین نمونههایی از آنها هستند؛ همچنین خوب است جشنواره عمار توجه بیشتری در معرفی این اشخاص داشته باشد.
حمید صالحی دبیر اجرایی چهاردهمین جشنواره فیلم عمار گفت: رویکردهای جدیدی نظیر بخش نظم جدید جهانی و بخش آرمان امام روح الله به جشنواره امسال اضافه شده است. فیلم سازان میتوانند تا ۱۰ آذر ماه آثار مرتبط خود با این بخشها را به دبیرخانه ارسال کنند. این رویکردهای جدید در قالب بخشهای جشنواره نظیر تولیدات فضای مجازی و بخش انسان و رسانه اضافه شده است.
سر بریدن کودکان توسط حماس دروغ بزرگ اسرائیلی هاست
خالد القدومی نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در ایران بیان کرد: یک ایده قابل کشتن نیست. در نیویورک میلیونها نفر در دفاع از فلسطین به خیابان آمدند که ما معتقدیم برای ساختن روایت باید به سراغ حقیقت برویم، اما اسرائیلیها به سراغ بازاریابی میروند لذا بازاریابی بسیار مهم است.
وی با اشاره به نشست ۵۷ کشورهای عربی - اسلامی گفت: از این نشست چیزی بیشتر از یک بیانیه صادر نشد، در حالی که دیپلماسی، اثری بیشتر از موشک دارد، اما سران این کشورها حتی حاضر به قطع روابط با رژیم صهیونیستی نیستند. کسی از حکام عربی که جرات کند از حماس حمایت و یا با آنها همراهی کند، وجود ندارد و در این زمینه هیچ حاکم عربی موضع نگرفت، اما مردم جهان هوشیار و با ملت فلسطین هستند.
این نماینده ادامه داد: اول از هر چیز ساخت روایت بسیار مهم و پس از آن بازاریابی روایت بسیار اهمیت دارد. امروزه روایت کودکان فلسطین نه به واسطه بازی رسانه ای، بلکه به علت همدردی با قربانیها و بعد از آن رد شبهها است. ما تا امروز موتور جستوجوگر اسلامی نداشتیم و در صفحه سرچ گوگل تا قبل از عملیات طوفان الاقصی، ابتدا اسراییل را بالا میآورد، اما الان کشتار جمعی مردم غزه بالا میآید.
خالد القدومی با اشاره به سخنرانی سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان گفت: رژیم صهیونیستی بهواسطه غافلگیری، بخشی از مردم و سربازان خود را هدف توپخانه و گلوله باران قرار داد. همچنین سر بریدن کودکان توسط حماس دروغ بزرگ اسرائیلیها از جنس اقدامات بیرحمانه خود آنها است.
وی گفت: اشغالگران فرانسوی در الجزایر سر بچهها را بریدند و با آن عکس گرفتند، تصویر آمریکاییها با زنان برهنه ویت کنگی در ذهن ما است. به حمدالله روز هفتم اکتبر پیروز شدیم، اما امروز قربانیان مظلوم دلیل درماندگی دشمن است و تنها دستاورد نظامی دشمن محاصره بیمارستانها است.
ارسال ۲ هزار اثر به دبیرخانه چهاردهمین جشنواره فیلم عمار
صالحی دبیر اجرایی جشنواره گفت: بتا کنون ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال و مهلت ارسال آثار تا دهم آذر ماه تمدید شده است است؛ لذا محور اصلی جشنواره امسال به صورت ویژه «پویش سراسری فلسطین ما» است و از همه مردم به ویژه نوجوانان دعوت میکنیم با دوربین دستی یا تلفن همراه آثارشان را برای این بخش فیلمبرداری و به دبیرخانه ارسال کنند. همچنین تا کنون بیش از ۳۵۰ اثر در این بخش با تنوع خوبی از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شده است.