معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا گفت: به منظور پیشگیری از هرگونه وقوع جرایم احتمالی باید نسبت به احراز هویت سفارش دهندگان و خریداران با تطبیق کد ملی و شماره حساب آن‌ها اقدام شود.

سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا گفت: مجرمان سایبری پس از سرقت وجوهات از حساب مالباختگان به منظور پولشویی و کمرنگ کردن رد پای مجرمانه خود، وجوهات را به صورت مستقیم یا با واسطه، پس از ثبت سفارش کالا از حساب مالباختگان به حساب فروشندگان واریز می‌کنند؛ این درحالی است که در هنگام پی جویی جرایم اولین کسی که مورد تعقیب قانونی قرار می‌گیرد، حسابی است که وجوهات به آن واریز می‌شود.

وی بیان کرد: فروشندگان و صاحبان کسب و کار‌های اینترنتی و آگهی دهندگان در سایت‌های واسط در هنگام مواجه با افرادی که تمایل به واریز وجه به صورت آنلاین به حساب آن‌ها را دارند به منظور پیشگیری از هر گونه وقوع جرایم باید نسبت به احراز هویت سفارش دهندگان و خریداران با تطبیق کد ملی و شماره حساب آن‌ها اقدام کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: فروشندگان حتی‌المقدور در مواجهه با خریدارانی که مترصد پرداخت آنلاین و خرید به صورت غیر حضوی می‌باشند؛ کالا یا اجناس سفارش داده شده را با تاخیر زمانی حداقل ۲۴ ساعت به سفارش دهندگان تحویل دهند تا در صورت وقوع هر گونه جرایم احتمالی در این حوزه بتوان نسبت به خنثی سازی آن اقدام کرد.

سرهنگ پاشایی در ادامه به فروشندگان توصیه کرد: مستندات احراز هویت خریداران شامل شماره حساب، تصاویر دوربین را محفوظ نگه دارند تا در صورت به وقوع پیوستن تخلف و جرم بتوانند جهت شناسایی سریع‌تر متخلفان به مراجع قضائی و انتظامی تحویل دهند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به اینکه بیشترین نرخ وقوع اینگونه جرایم در حوزه کسب و کار‌های فروش گوشی تلفن همراه، طلا و ارز می‌باشد، به این اصناف هشدار داد: مراقب ترفند مجرمان سایبری باشند و ضمن همکاری لازم با کارشناسان پلیس فتا نسبت به شناسایی مجرمان اقدام کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.