بیمارستان امام خمینی شهریار، صبح یکشنبه، ۲۸ آبان مقارن با سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز گرامیداشت مقام پرستار پس از ۳۴ سال انتظار با حضور رئیس جمهور افتتاح میشود تا گام بلندی دیگر از سوی دولت مردمی در مسیر عدالت در سلامت برداشته شود.
یکی از وعدههای رئیس جمهور در ایام انتخابات اجرای برنامه عدالت و تعالی نظام سلامت و تلاش برای دسترسی آسان و ارزان مردم به خدمات سلامت به ویژه در نقاط کم برخوردار کشور بود که بررسی عملکرد وی در این حوزه نشان از تحقق نسبی این وعده دارد.
از اقدامات مهم این وزارتخانه در بیش از دو سال گذشته، تکمیل و اتمام پروژههای ناتمام بهداشتی و درمانی بوده تا هرچه سریع وارد مدار خدمت رسانی شوند. با همین رویکرد از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی افتتاح شده و این روند همچنان ادامه دارد.
شهرستان «شهریار» در سالها و دهههای گذشته، با توجه به تراکم بالای جمعیت از حیث تعداد تختهای بستری نسبت به استانداردهای موجود در سطح رضایت بخشی قرار نداشته و افزوده شدن بیمارستان امام خمینی به مجموع امکانات بهداشتی و درمانی این شهرستان، اقدام موثری در ارتقای شاخصهای سلامت این منطقه ارزیابی میشود. با افتتاح این بیمارستان بخش بزرگی از نیازهای مردم شهریار تحقق مییابد و بیماران از این پس، از خدماتی که از سوی بیمارستان در زمینههای کلینیکی، پاراکلینیکی و تصویربرداری ارائه میشود، بهرهمند خواهند شد.
شهرستان شهریار جمعیتی بیش از ۸۰۰ هزار نفر دارد که با افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) پنج بیمارستان با ۸۴۰ تخت در این شهرستان فعال خواهد بود. احداث بیمارستان امام خمینی در مهرماه ۱۳۶۸ با تشکیل هیأت امنا و با حضور معتمدان و مسئولان شهرستان آغاز شد. قرارداد احداث بیمارستان در ابتدا با ۱۰۰ تختخواب و با زیر بنای ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ۶ طبقه و یک درمانگاه ۶۰۰ متری بسته شده بود. در حال حاضر، اما بیمارستان و ساختمانهای جانبی در مساحتی بالغ بر ۳۴ هزار متر مربع دایر شده و کل مساحت زمین بیمارستان ۸۷ هزار متر مربع است.
هم اکنون بیمارستان امام خمینی (ره) با ۳۰۰ تخت بستری در ۱۸ بخش بیمارستانی و یک درمانگاه با مساحت ۳۶۰۰ متر مربع در چهار طبقه آماده پذیرش بیماران است و از اول آبان ماه امسال به صورت آزمایشی شروع به پذیرش بیمار و انجام اعمال جراحی کرده است.
از جمله ویژگیهای این بیمارستان به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
۴۲ تخت بستری اورژانس
دو بخش با ۲۶ تخت بستری زنان و زایمان (جمعاً ۵۲ تخت بستری)
۲۶ تخت بخش اطفال
سه بخش با ۲۶ تخت بستری جراحی (جمعاً ۷۸ تخت بستری)
۱۰ تخت مراقبتهای ویژه نوزادان
۲۳ تخت مراقبتهای ویژه
۱۹ تخت مراقبتهای ویژه قلبی
۱۸ تخت دیالیز
۱۰ تخت مراقبتهای ویژه اطفال
۱۰ اتاق عمل
دو بخش داخلی با مجموع ۵۲ تخت بستری
۸ تخت LDR
درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در ۴ طبقه
بخش تصویر برداری
بخش آنژیوگرافی
بخش پزشکی هستهای
همچنین در این بیمارستان در ماههای آینده مرکز جامع سرطان با پیشرفتهترین تجهیزات تشخیصی و درمانی برای معالجه بیماران راه اندازی خواهد شد.
این پروژه در اواخر سال ۹۷ از موسسه خیریه کوثر تحویل و در سال ۹۸ با پیشرفت ۷۶ درصدی به دانشگاه علوم پزشکی ایران سپرده شد. در شهریور ماه ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم و طی سفر استانی رییس جمهور، حضرت آیت الله دکتر رییسی و با دستور اکید ایشان، بودجه لازم به پروژه اختصاص یافت و وزارت بهداشت با برنامه ریزی فشرده و استفاده حداکثری از منابع فیزیکی و نیروی انسانی، طی ۱۴ ماه پروژه را از ۷۶ درصد به ۱۰۰ درصد رسانده و ساخت بیمارستان را تکمیل کردند. کل بودجه ساخت بیمارستان و خرید تجهیزات پزشکی بر آن بالغ بر ۸۷۰ میلیارد تومان است.
آماده هستن ساختموناش استفاده نشده دیگه دارن فرسوده میشن
یعنی میتونن تا ابد تحویل ندن
این مردم بیچاره کارگر هم که با صد قرض و قوله اونجا خریدن که مثلا نجات پیدا کنن از مستاجری دیگه هیچ
خداوند حق این بچه های مظلوم ما که بی سر پناه موندن رو ازتون میگیره