سرهنگ محمدرضا رضایی گفت: در کنار استفاده مردم از فضای مجازی و خریدهای اینترنتی برای تهیه مایحتاج خود، مجرمان سایبری نیز از فرصتهای کم توجهی مردم به نکات امنیتی این فضا سوءاستفاده کرده و با وعدههای دروغین در شبکههای اجتماعی مانند حراج به دلیل تغییر فصل، تخفیفهای باور نکردنی و عناوین دیگر از شهروندان کلاهبرداری میکنند.
وی افزود: در این رابطه پروندههای متعددی تشکیل و از سوی کارشناسان پلیس فتا در حال رسیدگی میباشد، اما لازم است شهروندان حتماً در خریدهای آنلاین خود هوشیار بوده و به آگهیهای منتشر شده دقت بیشتری داشته باشند و از فروشگاههای اینترنتی که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند، خرید کنند.
سرهنگ رضایی تصریح کرد: برخی از فروشندگان با درج تبلیغات کذب در سایتهای واسط درخواست واریز بیعانه برای تحویل کالا را دارند، اما کاربران باید دقت داشته باشند تا زمانی که جنس مورد نظر تحویل آنان نشده است و از کیفیت آن اطمینان حاصل نکردهاند، وجهی را پرداخت نکنند.
وی افزود: شهروندان به هیچ وجه اطلاعات کارت بانکی خود اعم از شماره کارت، رمز دوم، cvv۲ و تاریخ انقضا را در درگاههای جعلی وارد نکنند و حتما قبل از وارد کردن اطلاعات بانکی از صحت و جعلی نبودن درگاه پرداخت اطمینان حاصل کنند تا در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.