یوسف شعبانی گفت: این هفته فرصت مناسبی برای توسعه ارتباطات و همکاریهای پیوسته تمامی نقشآفرینان عرصه کارآفرینی است تا از این طریق، زیست بوم کارآفرینی و اکوسیستم مناسب در استان را ایجاد و در سطح ملی و جهانی تقویت کنند.
او گفت: این رویداد مراسمی برای ارج نهادن به نوآوران و خالقان اشتغال و کسانی است که ایدههای خود را حیات بخشیدند و کسب و کاری را پایهگذاری کرده و باعث رشد اقتصادی در کشور خود و توسعه رفاه انسانی شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: بازدید از کانونهای کارآفرینی خانگی، همایش توسعه کسب و کارهای کوچک، گردهمایی با حضور کارآفرینان زن روستایی، راهاندازی غرفه میز مشاوره رایگان در زمینه مشاغل محلی، خُرد و خانگی، استفاده از ظرفیت رسانههای استان در انعکاس اخبار هفته جهانی کارآفرینی و برگزاری دورههای مختلف وبینار با عنوان دیجیتال مارکتینگ از دیگر برنامههایی است که به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، کانون کارآفرینان برتر رسمی استان همدان و سایر دستگاههای اجرایی در استان اجرا میشود.
عضو هیئت مدیره کانون ملی و دبیر کانون کارآفرینان برتررسمی استان همدان نیز با بیان اینکه کارآفرینی با سه مقوله ایده، ریسک و در نهایت ارزش افزوده ارتباط مستقیم دارد، گفت: ۵ تا ۱۰ درصد افراد جامعه از شاخصههای کارآفرینی برخوردار هستند.
نصرتالله طاقتیاحسن گفت: کانون ملی کارآفرینان برتر رسمی کشور از آن دست تشکلهایی است که به منزله پل ارتباطی بین نهادهای اقتصادی مؤثر و ارکان دولتی، به ترغیب و تشویق کارآفرینان مبادرت میکند تا بلکه سهمی در توسعه و همافزایی کلان نهادهای اقتصادی داشته باشد.
۲۲ تا ۲۸ آبان ماه، هفته جهانی کارآفرینی نامگذاری شده است.