هادی رضازاده گفت: در اجرای این طرح ۱۷۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی با نرخ سود چهار درصد برای روستاهای مرزی و ۶ درصد برای روستاهای غیرمرزی پرداخت کرد.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح از سال ۱۳۹۷ آغاز و امسال به پایان رسید، گفت: در این مدت هزار و ۲۶۵ طرح اشتغال بررسی شد که با پرداخت تسهیلات ۱۰۰ درصد سهم استان جذب شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گفت: با توجه به اینکه در استان خراسان شمالی بخش کشاورزی و دامپروی با خشکسالی و کاهش منابع آبی مواجه است، تلاش شده طرحهای اشتغال بیشتر در زمینههای بومگردی، صنایع دستی و ایجاد گلخانه اجرا شود.
صندوق کارآفرینی امید استان بر توانمندی سازی جوامع محلی تاکید کرد و افزود: توانمندسازی به معنای افزایش توانایی، مهارت و مشارکت افراد در جامعه محلی است، به گونهای که امکانات و داراییهای اندک جامعه روستایی از طریق رویکردی مشارکتی منجر به اثرگذاری در زندگی افراد جامعه شود.
وی در خصوص طرحهای خرد و محلی نیز گفت: در اجرای این طرح نیز بیشتر بانوان مشارکت دارند که طرحهای کوچک را از جمله خیاطی، پرورش قاروچ و سایر موارد را اجرایی خواهند کرد.
به گفته رضا زاده۴۲ درصد تسهیلات به لحاظ تعداد و ۳۱ درصد به لحاظ مبلغ به بانوان کارآفرین و خود اشتغال پرداخت شده است.
وی در پایان اضافه کرد: در ارایه تسهیلات خرد و کوچک بیشتر بانوان و زنان سرپرست خانوار در اولویت قرار دارند که خوشبختانه طرحهای موفقی را نیز اجرایی خواهند کرد.