سی و پنجمین جشنواره تئاتر آذربایجان غربی به پایان رسید و برگزیدگان این جشنواره مشخص شدند.
براساس رای هیئت داوران در بخش کارگردانی رتبه سوم به رضا خوفی کارگردان نمایش مضحکه شبیه قتل و رتبه دوم به الهام حیدریان کارگردان نمایش کافه سایه تعلق گرفت و رتبه نخست کارگردانی، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به مجید غلامی کارگردان نمایش باد اسب است اهدا شد.
همچنین دربخش بازیگری مرد، رتبه قابل تقدیر به جواد ابوطالبی بازیگر نمایش مضحکه سیاه تعلق گرفت.
رتبه سوم بازیگری مرد به محسن علی نژاد بازیگر نمایش مضحکه شبیه قتل اهدا شد و همچنین رتبه دوم بازیگری مرد به کوشا معجونی بازیگر نمایش باد اسب است اختصاص یافت و رتبه نخست بازیگری مرد، دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به اکبر سبیلان بازیگر نمایش کافه سایه تعلق گرفت.
دربخش بازیگری زن رتبه تقدیر جشنواره و لوح تقدیر و جایزه نقدی به روزیتا پورحسن بازیگر نمایش مضحکه سیاه اهدا شد.
رتبه سوم بازیگری زن، لوح تقدیر و جایزه نقدی را الهه خلیلی بازیگر نمایش باد اسب است و پرستو یونسی بازیگر نمایش داغ قره داغ اختصاص یافت.
رتبه دوم بازیگری زن و لوح تقدیر و جایزه نقدی را سلاله تمکین وش بازیگر نمایش باد اسب است کسب کرد.
رتبه نخست بازیگری زن، به همراه تندیس جشنواره به الهام حیدریان بازیگر نمایش کافه سایه اهداشد.
براساس رای داوران بخش نمایشنامه نویسی انتخابی نداشت.
رتبه سوم طراحی صحنه به حجت قاسم نژاد طراح صحنه نمایش جهانگیر و ... اهدا شد.
همچنین رتبه دوم بخش طراحی صحنه به الهام حیدریان طراح صحنه نمایش کافه سایه تعلق گرفت.
رتبه اول طراحی صحنه، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به وحید خداپرست طراح صحنه نمایش باد اسب است اهدا شد.
دربخش طراحی لباس رتبه برتر و برگزیده و تندیس جشنواره به علی سلیمی طراح لباس نمایش داغ قره داغ اهداشد و در طراحی نور رتبه برتر و برگزیده جشنواره به وحید خداپرست طراح نور نمایش باد اسب است تعلق گرفت.
دربخش گریم و چهره پردازی رتبه تقدیر به سلاله تمکین وش به چهره پردازی و گریم نمایش باد اسب است اهداشد.
همچنین در بخش بروشور بخش نمایش صحنهای لوح تقدیر و جایزه نقدی و رتبه برتر به طراح بروشور نمایش باد اسب است اختصاص یافت.
دربخش کارگردانی نمایش خیابانی لوح تقدیر و رتبه برتر به مهسا بایرام زاده کارگردان نمایش پلاک اهداشد.
رتبه برگزیده درکارگردانی نمایش خیابانی، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار را سامان حسن زاده کارگردان نمایش به هم میرسیم کسب کرد.
نمایش خیابانی انتخابی برای حضور در جشنواره منطقهای نداشت.
در بخش طرح و ایده نمایش خیابانی رتبه برتر به فرشاد محبوبی برای طرح و ایده نمایش سوز یک ترانه اهدا شد.
رضا محمد زاده رتبه برگزیده بازیگر مرد و دیپلم افتخار و تندیس جشنواره را در بخش خیابانی به خود اختصاص داد و امیر مهدی بازیگر نمایش سوز یک ترانه و حامد ترابی نهاد بازیگر نمایش پلاک رتبه برتر را کسب کردند.
بخش خیابانی در بخش بروشور، موسیقی و طراحی لباس انتخابی نداشت.
براساس رای هیئت داوران نمایش کافه سایه نوشته ابراهیم عادلنیا و کارگردانی الهام حیدریان و نمایش باد اسب است نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی مجید غلامی هر دو از ارومیه به جشنواره منطقهای راه یافتند.
هیئت انتخاب آثار این جشنواره، پس از ارزیابی ۳۲ اثر در بخش صحنهای و ۱۰ اثر در بخش خیابانی، در نهایت هشت نمایش در بخش صحنهای و چهار نمایش را در بخش خیابانی را بدون اولویت در بخش رقابتی پذیرفتند.
از هشت گروه صحنهای، ۶ گروه مربوط به ارومیه، یک گروه مربوط به نقده و یک گروه از شهرستان تکاب است و همچنین چهارگروه خیابانی مربوط به شهرهای ارومیه، نقده، میاندوآب و سلماس است.
جهانشیر یاراحمدی از بوشهر، محمدرضا درند از کرمانشاه و پدرام رحمانی از ارومیه هیئت داوران سی و پنجمین جشنواره تئاتر آذربایجانغربی را تشکیل میدهند.
نمایش داغ قرهداغ نوشته بابک غلامی و کارگردانی علی صبوری، نمایش کافه سایه نوشته ابراهیم عادلنیا و کارگردانی الهام حیدریان، مراسم قطع دست در اسپوکن به نویسندگی و کارگردانی دیار دولتخواه، باد اسب است نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی مجید غلامی، مضحکه شبیه قتل نوشته حسین کیانی و کارگردانی رضا خوفی و نمایش مضحکه سیاه نوشته مهدی ملکی و کارگردانی مرتضی نورپور و پریسا کاظمی از شهرستان ارومیه، جهانگیر و غیره به نویسندگی و کارگردانی حجت قاسمنژاد افشار از شهرستان تکاب و دل لرزه نوشته سیدعلی موسویان و کارگردانی فاطمه بایرامزاده از شهرستان نقده آثار پذیرفته شده در بخش صحنهای هستند.
نمایش عکس فلاش خورده نوشته رسول پور یزدی و کارگردانی بابک پورخلیل از شهرستان میاندوآب، بهم میرسیم نوشته رسول بانگین و کارگردانی سامان حسنزاده از شهرستان ارومیه،سوز یک ترانه به نویسندگی و کارگردانی فرشاد محبوبی از شهرستان سلماس و پلاک به نوشته حامد ترابی نهاد و کارگردانی فاطمه بایرامزاده از شهرستان نقده آثار پذیرفته شده خیابانی بودند.